icon

Najlepšie sporenie pre deti

13. sep 2023

Kde je podla vás najlepší spiriaci účet pre deti? Dakujem

aaaa1111
13. sep 2023

bohuzial nikde. osobitne sa sporit pre deti neoplati

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
domiklik
13. sep 2023

Žiadne... Pravidelne investovanie

sweet20
14. sep 2023

sestrinim detom som vcera zakladala.. nebolo to ale take sporenie ako si ty to predstavujes.. ale v globale investovanie

pkgirl30
14. sep 2023

ja som synovi založila sporiaci účet v Prima banke. nič moc ale aspoň viem že sa každý mesiac niečo odloží. účet je bez poplatkov, sú tam úroky ...

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
14. sep 2023

@fotoportret to je síce veľmi pekné ibaže ja nemám čo investovať. tie peniaze tam dávam lebo som si istá že sa ich nedotknem a vybererem ich len vtedy ak budem musieť surne pre syna niečo zaplatiť, napríklad teraz ideme k zubárovi. som matka samoživiteľka s postihnutým synom, v podstate chudobná takže aj z toho mála si odkladám čo len viem. aj doma si niečo odkladám ale vždy príde niečo na čo tie peniaze proste použijem.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
14. sep 2023

@fotoportret určite máš asi pravdu, vyznáš sa lepšie, ale mne to zatiaľ takto vyhovuje 🙂

jaroslav81
14. sep 2023

EIC....ak silou mocou chcete cez banku, tuším, že SLSP má najlepšie investičné služby, ETF, akcie, dlhopisy...

aaaa1111
14. sep 2023

len aby ste sa jedneho dna nezobudili a nedocitali v mediach, ze finax skrachoval, napriklad ako arca capital. potom neuvidite z tych vasich investicii ani cent

fotoportret
Odpoveď bola odstránená