Najlepšie životné poistenie pre deti
Ahojte, chcela by som dať spraviť synovi (1rok) životné poistenie ale neviem sa rozhodnúť kde, celkom sa mi pozdáva Generali. Tak si chcem spraviť "prieskum" že v ktorej poistovni ste dávali robiť vy a ste s tým spokojný. Alebo naopak, že dali ste tam spraviť a bolo to celé zle. Ideálne aj komunikácia aká tam je. Ďakujem veľmi pekne
Poisťovať sa má zivitel rodiny a len na fatálne veci a vysoké čiastky
U kazdeho klienta inac.. ale co sa tyka celkovo tak najcastejsie nn, generali, youplus.. mozno ti niekto inac povie.. ale v tychto troch viem vzdy vyjednat najlepsie podmienky aj potom pri plneni .. takze to sa neda povedat v globale.. lebo niekto ti povie , ze trebars mu plnili a iny nie , lebo nevieme co je za tym
Este doplnim, ze mozte ho dat na rodinnu zmluvu, aby ste tam boli vsetci traja..
@matusformanek ja napr. S tym osobne nesuhlasim, ale to je moj nazor.. lebo mam skusenosti, ze presne tak pristupoval k tomu klient a potom male dieta malo chorobu a kopec penazi im chybalo lebo zena chodila s tym chorym dietatom na liecenia,po lekaroch a nemali nic... potom si buchali hlavu, ze nemali pre dieta ziadne poistenie na zavazne veci ako invalidita, onko veci atd
@sweet20 samozrejme, stať sa môže čokoľvek....
Máme metlife sme v jednej zmluve celá rodina ale dajú sa aj len deti. Poistné platíme okolo 25€ na dieťa a sú tam v pohode čiastky. Už sme ju stihli aj využiť pri hospitalizácii v nemocnici a vyplatili behom týždňa peniaze. Tiež odporúčam si nechať pozrieť aj svoju poistku čo tam máte zahrnuté lebo napríklad my máme aj poistné plnenie za očr

A ešte doplním že ja poistenie mám, takže chcem poistiť len dieťa, bez toho aby tam musel byť poistený aj rodič.