Najvýhodnejší účet pre dieťa
Ahojte, nieco som si uz nacitala, ale zaujimaju ma realne skusenosti. V ktorej banke je najvyhodnejsie zalozit ucet pre dieta?
V rovnakej ako mas ty.
@zuzinka888 kvoli comu? Ja prave teraz menim banku, kvoli vyske poplatku za vedenie uctu
Tak neviem ake stare mas dieta. Ale nam to poradili viaceri fin.poradcovia( mame ich viac v rodine ci medzi kamosmi. Jednak kvoli app- vo svojom ucte rovno vidis aj ucet dietata, a aj kvoli presunom ci trvalym prikazom- ide to vzdy rychlejsie ako z inych bank. A ja mam deti na intraku a ak nieco potrebuju zaplatit nad ramec vreckoveho maju to za "tri sekundy"
Tak neviem ake stare mas dieta. Ale nam to poradili viaceri fin.poradcovia( mame ich viac v rodine ci medzi kamosmi. Jednak kvoli app- vo svojom ucte rovno vidis aj ucet dietata, a aj kvoli presunom ci trvalym prikazom- ide to vzdy rychlejsie ako z inych bank. A ja mam deti na intraku a ak nieco potrebuju zaplatit nad ramec vreckoveho maju to za "tri sekundy"
@zuzinka888 mám bez poplatkov v Uni. Deti bez poplatkov Prime. V dnešnej dobe okamžitých platieb, nič takéto neriešim
my máme v Prima banke a sme spoko ☺️
Ja som mala zadarmo v mBank. Ale uz maju svoje ucty - mas hned prehlad kolko tam maju, mozes peniazmi disponovat ak treba
je uplne jedno kde maju deti ucet, kedze vsetky detske ucty su zadarmo
nase deti maju v tej istej banke ako ja, vidim ich pohyby na mojej appke
Detské účty majú veľa obmedzení , v každej banke iné ...na príklad v Tatre môžeš minút denne max 200€ , nedá sa pridať karta do Google pay a také somariny. Sú banky, kde také obmedzenia niesú. Mňa sa zdala najlepšia VÚB, teda mali najmenšie obmedzenia.
Záleží na tom čo hľadáš...ako chceš aby dieťa využívalo účet...skús sa pozrieť na mBank
Mame VUB, lebo to vidim spolu s nasim uctom v appke. Pouziva to na platby, nieco mu tam sporime. Inac, platba prejde rychlejsie z VUB do mBank ako z VUB na VUB, ci uz medzi beznym a sporiacim alebo medzi beznymi.. 🤣
z Tatrabanka do tatrabanka su prevody asi do 5 sekund meszi mojom a detskym účtom
Zavisí aký má dieťa príjem a či má hypotéku, hadam nechceš aby mu kvôli účtu zobrali energopomoc alebo 13. dôchodok. Najlepšie nech sa dieťa spýta svojho zamestnávateľa, predsa len toľko tej vakcinácie čo musia v mladosti prežiť nie je bohviečko.

V rovnakej ako mas ty.