Navýšenie príjmu a odvody
Dobrý deň,je tu niekto,kto by vedel poradiť alebo cca povedať koľko by som zaplatila zamestnávateľovi odvody ak by mi navýšil príjem na 3.000 v hrubom t.j. 2.159 eur v čistom ? Ďakujem pekne
nevieš fiktívne prenajať nejakú nehnuteľnosť? tieto dane vyjdú menej než celé odvody zamestnanca
Banka ti absolutne neuzna taketo ucelove navysenie mzdy...este ta aj da na Black list.
@zuzanka.zuzu banky uznaju najom,ak trva min 12 mesiacov...
@ivuska027 ale neviem čo z toho mám brať ako odvod,keďže sa tomu nerozumiem. Teraz mám 1650 v hrubom a budem mať 2900 v hrubom. Aký tam vznikne reálne rozdiel,koľko budem dávať zamestnávateľovi?
Pri prijme 1650€ stojis zamestnavatela 2247.29€/mesiac. Pri prijme 2900€ ho budes stat 3949.8€/mesiac. Cize rozdiel 1702.51€/mesiac, tolko budes davat zamestnavatelovi.
okrem tych 1700€ este plus zvysene naroky na nahrady tj dovolenku prvych 10 dni PN
a napis kvoli comu chces navysit podla toho bude to obdobie kedy to musis platit

Na nete sú mzdové kalkulačky. Presne si nahod, koľko potrebujes a vypocitaj rozdiel. Nič zložité.
Okrem toho, netusime koľko máš teraz, takže nikto ti tu nevypocita, koľko by si zaplatila zamestnávateľov po navýšení. 🙄