Nebankovka
Mate skusenost, ktora nebankovka pozicia peniaze?
Mam TPP, no bola som za posledne 3 mesiace na OCR.
@bloger nepozicia. Zamietli ma kvoli prijmu..
Inu moznost nemam. Banka mi nepozicia. Peniaze potrebujem nutne..
Koľko chces požičať? TPP by mala byt záruka, ale už aj oni overujú plat a preveria si ta cez všetky banky (či už máš úver, aký, aký plat). Homecredit?
Aj nebankovky normálne preverujú plat, takže ťažko. Ja som skúšala Homecredit po PNke a zamietli (začo som nakoniec aj rada, lebo tie úroky... Fuuuu)
@laura07 max. 6000.
Home credit nie. Ahoj a cofidis..
Mna sa len pytala neoverovala zatial nic. Dala som jej priemer za 3 mesiace a kedze som bola s malym doma 3 tyzdne tak plat som nemala jeden mesiac skoro vobec.. plus som samozivitelka tak mozno aj to zohralo ulohu.
Mam TPP uz 11 rokov.
@mima1608 ano uroky su vysoke no nikde neni napisane ze nemozes splatit skor.
Uf, najhorsia volba, ktora ta este viac ochudobni :( banka, v ktorej mas ucet, ti uver neda? 6000 sa mi nezda az tak vela.
@vanilkovazmrzka neda na 100%. Ani neskusam 😂
Bohuzial.. viem, ze to nie je najlepsia moznost ale ked clovek nema na vyber..
mozno ti nechcu pozicat, lebo sa boja, ze nebudes vediet splatit... Ak nevies nasetrit, tak je to z ich strany opravena obava, ze to ani nebudes vediet splatit riadne...
@zic tak potom by ziadne take firmy neexistovali lebo by sa bali ze nikto nesplati 🙂
Staci si pozistovat udaje o cloveku ci je neplatic. Je to dokonca volno dostupne na internete.
Mimochodom nikdy clovek nevie do akej situacie sa dostane. Ci uz uraz, choroba alebo strata zamestnania hlavnej v tejto dobe.
Takze by som nehadzala kazdeho do jedneho vreca.
tak 6000 asi nie je na bežné výdavky. prehodnotila by som potrebu tohto úveru.
ale je to samozrejme tvoja vec.
@jaroslav81 no to nie je práve múdre. Síce prezentujú "nízke úroky", ale reálne ak sa človek dostane aspoň na 10% u nich, tak to je sakra dobré (tých 5.9% čo majú napísaných je totálne nereálnych). Plus, samozrejme, manipulačný úrok a aj ZM overuje príjem a nepožičajú len tak hocikomu.

Každá nebankovka ti požičia bez problémov. Radšej ale do toho nechod. Je to veľké riziko. Zamotáš sa a dostaneš sa do problémov.