Nerovnosti v poskytovaní energopomoci dôchodcom
Tam mi vysvetlite ako ta babracka vlada to urobila...
2dochodcovia - spolu maju dochodok do 1200e .ziju na ORAVE ,trvaly pobyt maju len oni dvaja a nemaju narok na energopomoc ... dasli dochodcovia presne to iste,len ziju na vychode svk a maju narok ...to mam kua ako chapat ????
Určite majú. 1200 nie je vysoký príjem
Overovala som to na website a tam mi to vyslo,ze smola nemaju a volala som na call centrum a pani mi iba naznacila,ze asi preto ,lebo na Orave kuria viac drevom hahahaaa.. nevedela mi vobec odpovedat na otazky brrrrr
Overovala som to na website a tam mi to vyslo,ze smola nemaju a volala som na call centrum a pani mi iba naznacila,ze asi preto ,lebo na Orave kuria viac drevom hahahaaa.. nevedela mi vobec odpovedat na otazky brrrrr
@alenamihal určite nie
@alenamihal Však kto kúri s drevom, nedostanú. Bolo jasne napísané
@sisska96 a kde to bolo definované?
@sisska96 no áno, ale elektrinu poberajú, tak nárok tam na energopomoc majú
Naša mestská časť tiež nemá nárok na energopomoc pre dodávky tepla. Vyhľadáva sa podľa adresy, nie ako elektrina a plyn. Tiež tomu nerozumiem.
zas naša neschopná vláda spachtlala niečo debilné...vďaka vám, voliči smerohlasu
Nie sú u nich nahlásené na TP deti, vnúčatá?
zas naša neschopná vláda spachtlala niečo debilné...vďaka vám, voliči smerohlasu
@danica2711 čo zasa voliči smerohlasu? Vieš kvôli čomu je energopomoc? Kvôli zvyšovaniu platieb za elektrinu a plyn. A keď sa nájdu nejakí jedinci, ktorí nepoberajú ani jedno z toho, tak logicky sa ich energopomoc netýka. Na elektrinu určite dostanú energopomoc. Či čo si chcela, aby chodili energošeky aj do osád?
@danica2711 čo zasa voliči smerohlasu? Vieš kvôli čomu je energopomoc? Kvôli zvyšovaniu platieb za elektrinu a plyn. A keď sa nájdu nejakí jedinci, ktorí nepoberajú ani jedno z toho, tak logicky sa ich energopomoc netýka. Na elektrinu určite dostanú energopomoc. Či čo si chcela, aby chodili energošeky aj do osád?
@sasa1310 a myslíš, že my to drevo alebo pelety kradneme? A myslíš, že tie nešli hore?
@alenamihal ale, pre tých, ktorý kúria tuhým palivom má prísť energopomoc v ďalšom kroku...ak sa k tomu kroku vôbec vláda dopracuje
@sisska96 kde v rici?? Vsak kde pisali ,ze podmienka je kurenie elektrinou ?? blbost ...kuria aj plynom ,nie len drevom..a svietia cim,drevom 😂
Preco mne vysla na elektrinu, ked mam prijem 3200 eur? Aj pani na elekrarnach to potvrdila.
@alenamihal maju zblbnute zostavy, neplaste sa este vsetci..
Moja mama býva sama v paneláku v Poprade, má dôchodok 800 eur, na plyn dostane energopomoc, na elektrinu nie. Ja to nechápem.
@alenamihal maju zblbnute zostavy, neplaste sa este vsetci..
@rebellefleur len zistujem info ,nic viac nic menej...
@sasa1310 "zasa voliči smerohlasu" preto, že celá energopomoc je koncipovaná úplne hlúpo, amatérsky a neodborne. Ako väčšina toho, čo táto vláda neodborníkov robí
@sasa1310 a ešte sa zamyslieť, kvôli čomu sa zvyšujú platby. Nie, kvôli vojne na Ukrajine to nie je, máme najvyššie ceny a to sme samostatní v elektrine. Čo máme iné a okolité štáty nemajú? Žeby našu vládu?
@alenamihal vyšlo to presne tak ako malo, je to adresné a nie plošné, treba šetriť, takže politikom to vyšlo, majú nárok a je na nich, či ju prijmú alebo odmietnú. No myslím, že viem odpoveď.
@sisska96 Kurime drevom a dostali sme - aj my, aj rodicia.
Nam vyslo na plyn. Na elektrinu nie. Zrejme aj zalezi od dodavatela. Ktovie.
Muz tiez tam volal a povedali mu. Ze je tam chyba. Ze ak nevyslo co i len jedno tak nebude ani to druhe.
Mam tu tp len ja-rodicak a 4 deti.... nuz....

@alenamihal určite majú nárok na energopomoc