Nesprávny výpočet dávky v nezamestnanosti
Ahojte . Chcem sa opýtať či mal niekto takú skúsenosť že mu prišlo rozhodnutie o vyplatení davky a sa mu nezdal správny výpočet a suma ktorú mal dostať ?
Ďakujem
Ono otazka je z coho si si to pocitala, pretoze je dane ktore obdobie počítaš
@katkaseiner ja som si nepočítala prišlo mi rozhodnutie v ktorom stojí že súčin vymeriavacích základov za obdobie dvoch rokov 1453,41 a z toho 26 aj dajake drobne je denný vym. základ a z toho 50% je 13 čo je na deň . V tom obdobi som poberala rodicak , pracovný pomer stále trval plus som mesiac bola na dohodu kde som 109 zarobila cca . Pred ukončením prác zmluvy po dovŕšení synovych 3 rokov som čerpala dovolenku celu som musela vyčerpať ináč mi nechceli ukončiť zmluvu dohodou to bolo 17 dni . Tak neviem či vypočítali len to čo som dostala za dovolenku plus to za dohodu alebo nechápem .
@katkaseiner ja som si nepočítala prišlo mi rozhodnutie v ktorom stojí že súčin vymeriavacích základov za obdobie dvoch rokov 1453,41 a z toho 26 aj dajake drobne je denný vym. základ a z toho 50% je 13 čo je na deň . V tom obdobi som poberala rodicak , pracovný pomer stále trval plus som mesiac bola na dohodu kde som 109 zarobila cca . Pred ukončením prác zmluvy po dovŕšení synovych 3 rokov som čerpala dovolenku celu som musela vyčerpať ináč mi nechceli ukončiť zmluvu dohodou to bolo 17 dni . Tak neviem či vypočítali len to čo som dostala za dovolenku plus to za dohodu alebo nechápem .
@simi2022 ak si za posledne 2r mala tieto dve vyplaty z dohody a poslednu vyplatu z prace tak ano rataju to z toho. Cize ta dohota Ti vymer znizila.
@simi2022 ak si za posledne 2r mala tieto dve vyplaty z dohody a poslednu vyplatu z prace tak ano rataju to z toho. Cize ta dohota Ti vymer znizila.
@lenkakoc444 až tak že na 400 € na mesiac ? Ked som pritom v práci mala v hrubom bežne 1200 1300 ?
@lenkakoc444 až tak že na 400 € na mesiac ? Ked som pritom v práci mala v hrubom bežne 1200 1300 ?
@simi2022 ano to vychadza z toho co uvadzas priem plat nieco cez 1400 ako vyratali.
@simi2022 skus napisat do skupiny : Navrat do prace po MD a RD,
tam ti mozno poradia
poskodila ti dohoda a to vycerpanie celej dovolenky ak by si nemala dohodu cerpala dva dni dovolenky zvysok preplatit mala by si maximalnu podporu
pozri si vyplatnu pasku inak tam mas vz uvedeny
ale cca ak si mala na zmluve napr 1400 € za 20 prac dni tak to mas. a den 70 tj 17 dni mas 1190€ plus 250 dohoda za mesiac v hrubom cca to mas spolu 1440 na dva mesiace tj deleno 60 dni a denny mas cca 24 € tie cisla si treba upravit podla tvojich to mas len odhad co si davala kedze nemame hrubu mudu z dohody a hrubu mudu z prace
ale sedi to cca
poskodila ti dohoda a to vycerpanie celej dovolenky ak by si nemala dohodu cerpala dva dni dovolenky zvysok preplatit mala by si maximalnu podporu
@mamina7070 prosim oni priemeruju len tu dohodou a to co dostala po skonceni PP?
to z coho bolo odvedene poistenie v nezamestnanosti vyrata sa z toho denny VZ
to z coho bolo odvedene poistenie v nezamestnanosti vyrata sa z toho denny VZ
@mamina7070 preco deleno dva mesiace
mesiac mala dohodu a ten druhy mala 17 dni dovolenky ale tazko povedat ako to vychadzalo v pocte kalendarnych dni tak je to len odhad vypoctu presne cisla uz si musi dat autorka podla poslednej vyplatnej pasky
mesiac mala dohodu a ten druhy mala 17 dni dovolenky ale tazko povedat ako to vychadzalo v pocte kalendarnych dni tak je to len odhad vypoctu presne cisla uz si musi dat autorka podla poslednej vyplatnej pasky
@mamina7070 aha ok dakujem ti

Ono otazka je z coho si si to pocitala, pretoze je dane ktore obdobie počítaš