Neznáma banka - strach z prevodu
Vie niekto aká je to banka ?? LT28 3250 0691 3960 6118. Mám poslať 80 eur, ale mám obavy, aby sa mi neposlali k účtu. Lebo nepoznám tú banku
@anonym_autor tak teraz ti poviem šokujúcu informáciu. IBAN je verejný údaj a tým, že urobíš prevod sa druhá strana nemá ako dostať do tvojho účtu. To si nikdy nič neplatila prevodom?
Par sekund hľadania
@lukbe neviem si to overiť u príjemcu. Môže sa mi potom dostať k účtu??
K účtu sa ti nijako nemôže dostať len preto, že mu pošleš peniaze a je jedno, v akej krajine je banka... Otázne je skôr to, či ti po zaplatení pošle aj tovar, predpokladám teda, že ide o nejakú kúpu, Revolut sa bežne používa a nie je na ňom nič zvláštne, ale treba rátať s tým, že ho dosť často využívajú aj podvodníci... Na komunikácii nebolo nič podozrivé?
@anonym_autor prečo tam "MÁŠ" poslať 80 eur?
ako sa ti niekto môže dostať do účtu tým,že ty mu pošleš peniaze? uvedomuješ si,že všetky banky,eshopy.....fungujú na princípe posielania peňazí z jedného účtu na druhý?
LT mam tiež v revolut účte. Normálna banka
Revolut používajú na príjem platby podvodníci, dúfajú že slovenský policajt nebude riešiť podvody cez zahraničie.
Nie je dôvod aby ti niekto zo Slovenska nedal číslo slovenského účtu na príjem platby.
Revolut sa používa ako ďalší účet a nie ako jediný,
nevieš z neho zaplatiť dane a poplatky na Slovensku nepozná variabilný symbol.
Revolut používajú na príjem platby podvodníci, dúfajú že slovenský policajt nebude riešiť podvody cez zahraničie.
Nie je dôvod aby ti niekto zo Slovenska nedal číslo slovenského účtu na príjem platby.
@maranco VS napises do poznamky.
Počkaj s platbou do 9.10. potom si vieš overiť meno komu patrí účet či je to naozaj ten s kým komunikuješ.
Počkaj s platbou do 9.10. potom si vieš overiť meno komu patrí účet či je to naozaj ten s kým komunikuješ.
@maranco prečo do 9.10??
@anonym_autor tak teraz ti poviem šokujúcu informáciu. IBAN je verejný údaj a tým, že urobíš prevod sa druhá strana nemá ako dostať do tvojho účtu. To si nikdy nič neplatila prevodom?
@janai1 ale áno platím prevodom ,len mám obavy,že je to Litva a či sa nemôže naburat do môjho účtu, keby sa náhodou jednalo o podvod.to nemám ako zistiť
Napíš prečo máš poslať 80€? V akom jazyku komunikuješ a poznáš príjemcu platby?
Napíš prečo máš poslať 80€? V akom jazyku komunikuješ a poznáš príjemcu platby?
@maranco sim sa rozhodla ,že pošlem 80 eur za tiket na zápasy. Viem ,že úspešnosť tiketu nie je 100 % , ale skúsila by som to. Akurát ma zmietla ta banka zahraničná. Stránka tip - tops .tri tikety mi pošlú ktoré si ja podám.....
@maranco sim sa rozhodla ,že pošlem 80 eur za tiket na zápasy. Viem ,že úspešnosť tiketu nie je 100 % , ale skúsila by som to. Akurát ma zmietla ta banka zahraničná. Stránka tip - tops .tri tikety mi pošlú ktoré si ja podám.....
@anonym_autor nechceš poslať tých 80e radšej nejakej chudobnej mamičke tu? V oboch prípadoch o peniaze prídeš ale aspoň budeš mať dobrý pociť že si niekomu pomohla. Takto len podporíš šarlatána a podvodníka s tipovaním.
@anonym_autor do účtu sa cez iban nedostanú, teda ak im nepošleš i napr. Kód z platby a pod. Ale na 100% o 80€ prídeš.
80€ na neznamy tiket ale bojis sa ze sa ti naburaju do tvojho uctu?🙈
no coment
@anonym_autor ešte si uvedom jednu vec. Na to, aby bol ticket tutovka, bude mať kurz okolo 1,1. To znamená, že na to, aby si zarobila tých 80€ späť, budeš musieť vložiť 800€ plus ešte poplatky, čiže reálne budeš musieť vložiť na tie tickety okolo 900€, aby si bola na nule. Máš toľko peňazí? A čo ak ten ticket nevyjde. Budeš o svoj vklad chudobnejšia. Si na to pripravená?
@anonym_autor ešte si uvedom jednu vec. Na to, aby bol ticket tutovka, bude mať kurz okolo 1,1. To znamená, že na to, aby si zarobila tých 80€ späť, budeš musieť vložiť 800€ plus ešte poplatky, čiže reálne budeš musieť vložiť na tie tickety okolo 900€, aby si bola na nule. Máš toľko peňazí? A čo ak ten ticket nevyjde. Budeš o svoj vklad chudobnejšia. Si na to pripravená?
@rooskoliv mna by zaujimalo, kde je stratena matematika... ak ma niekto zaruceny, alebo skoro zaruceny tip, preco nevyberie co najviac penazi z banky a nevsadi si sam... Nie je to rychlejsie, bezpecnejsie, bezpracnejsie a viac zarobkove?
To je moja otazka na tychto poskytovatelov tipov... (a konzumentov na druhej strane)...
🤦♀️
@maranco bežné dávam na príjem platby môj revolut účet.
Nevidím význam dávať slovenský ak visc používam revolut.
@maranco bežné dávam na príjem platby môj revolut účet.
Nevidím význam dávať slovenský ak visc používam revolut.
@misanthropicdann cudzím ľuďom ktorí ťa nepoznajú?
zo slovenského si pošleš okamžitú platbu do Litvy

Par sekund hľadania