icon

Neznížilo sa vyčíslenie úveru po úhrade?

16. feb 2026

14.2 žiadosť o predčasné splatenie úveru
14.2 mala odísť splátka ale bol víkend tak to malo byť v pondelok (240€) neodišla zrušila som trvalý príkaz
K 13.2 zostatok 5812€ aj 14.2
Vyčíslenie 5870€ ( plus nejakú úrok v Tom)
Dnes sms že neodišla splátka samozrejme volala som do banky tak mi kázali to uhradiť prevodom urobila som tak , ale nemalo by sa znížiť konečne vyčíslenie úveru?

anonym_36e8cb
16. feb 2026

@anonym_autor vycislenie ma zohladnovat stav po vsetkych beznych splatkach, podla kalendara. T.j. ak ides podla tohto, nema preco tam nastat nejaka kolizia. Zaplatis, co si mala zaplatit a vycislenie ma sediet. Podla mna.

autor
16. feb 2026
@anonym_36e8cb

@anonym_autor vycislenie ma zohladnovat stav po vsetkych beznych splatkach, podla kalendara. T.j. ak ides podla tohto, nema preco tam nastat nejaka kolizia. Zaplatis, co si mala zaplatit a vycislenie ma sediet. Podla mna.

@anonym_36e8cb to bolo pred splátkou ktorá neodišla

anonym_36e8cb
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_36e8cb to bolo pred splátkou ktorá neodišla

@anonym_autor hm... neviem, riesim to iste. Vycislenie som mala k 27.2., posledna splatka ma ist dnes - zatial neodisla - sledujem to. Ale vycislenie sa mi nemoze zmenit. Predpokladam, ze vo vycisleni zostatku ku dnu 27.2. zohladnili aj to, ze este ide posledna splatka 16.2.

anonym_36e8cb
16. feb 2026

Ine by bolo keby si si dala vycislenie pred beznou splatkou uveru, tam by bol zostatok urcite iny, lebo by uz nesla februarova splatka.

autor
16. feb 2026

@anonym_36e8cb onno to bolo teoreticky pred splátka neodišla až dnes mala odísť, a teraz zaplatím sumu ktorú mi dali aj splátku to mi nesedi