Obmedzujú bankomaty VÚB výber väčších súm?
Ahojte, prvýkrát sa mi stalo, že som potrebovala vybrať väčšiu sumu a bankomat nespolupracoval. Nechalo ma vybrať len 500 eur. Denný limit mám oveľa vyšší a neviem či tým pádom je obmedzenie na jeden výber alebo má obmedzenie bankomat. VÚB appka je na mňa už tak dosť chaotická tak snáď mi budete vedieť poradiť lepšie. Ďakujem
bude to obmedzenie bankomatu. Mňa pustí vybrať SLSP bankomat, ktorý mam najbližšie, len 200 eur na 1x. Keď potrebujem vybrať viac, musím na dvakrát
@papaya1234 VÚB pre svojich by nemalo obmedzovať sumu výberu, a keď tak vyskúšaj vybrať na viackrát.
Pre cudzích má VÚB limit 200€ ale dá sa obísť opätovným vložením karty.
@papaya1234 aka je to vacsia suma? my sme pred 3 tyzdnami vybrali z VUB bankomatu 1 000eur.
Mozno len bankomat nemal tolko hotovosti.Ked mas nastaveny limit a neprekrocila si ho tak ti tvoj bankomat,tvojej banky musi dat kolko tam je.My mame denny limit okolo 4000eur,a nikdy nas bankomat takto neobmedzil.Za to ine bankomaty,inych bank ano,po 200eurach.A poplatky za kazdy vyber.
Mozno len bankomat nemal tolko hotovosti.Ked mas nastaveny limit a neprekrocila si ho tak ti tvoj bankomat,tvojej banky musi dat kolko tam je.My mame denny limit okolo 4000eur,a nikdy nas bankomat takto neobmedzil.Za to ine bankomaty,inych bank ano,po 200eurach.A poplatky za kazdy vyber.
@vladuska20 sú banky kde neplatíš žiadne poplatky za každý výber
Mám Fio a včera aj minulý týždeň som vybrala z bankomatu VUB po 2000€. Musíš si nastaviť denný aj týždenný limit.
@papaya1234 Pre klientov VÚB banky:
Nemajú stanovené žiadne obmedzenie na výšku výberu z bankomatov VÚB.
Pre klientov iných bánk:
Limit: Na jeden výber je možné vybrať maximálne 200 eur.
Možnosť opakovaných výberov: Klienti môžu vykonávať viac výberov v maximálnej výške 200 eur, ale každý výber je spoplatnený poplatkami za výber z bankomatov inej banky.
Dôvod obmedzenia: VÚB pristúpila k tomuto kroku kvôli zvýšeným nákladom na správu hotovosti a dopĺňanie peňazí do bankomatov.

Vyber na viac krat