Odmena za spravenie niečoho
Ahojte chcem sa spytat tvrdím správne ze nie je dobre učiť deti ze ked nieco spravia dostanú sladkú odmenu ? Ze je správnejšie radsej ich pochváliť, objať, dat pusu.
Dakujem
Robit zo sladkeho nieco zvlastne, za odmenu, moze viest k nespravnemu pohladu na vyzivu a velakrat sa to skryva za poruchami prijmu potravy.
Sladke by mala byt bezna sucast jedalnicka tak ako aj slane a ostatne.
Súhlasím s názorom, že je to len jedlo a nemá sa mu pripisovať priveľká hodnota.
Sladkú odmenu za niečo mimoriadne. Koniec sk. roka osláviť hoc aj cukrárni. Za niečo co sa ráta medzi "bežné úlohy" stačí poďakovať, za niečo co je nad bežné úlohy alebo výsledok je vynikajúci treba pochváliť.
Dakujem vam za odpovede. Deti mávajú aj sladké aj slané netvrdím ze nonstop každý jeden deň ale fakt často co sa mi nepáči ale tak snažím sa to mužovi tolerovať ale ako píše viestta nemyslím si ze je správne ze upracú si veci s čím sa hrali a za to dostanú sladkosť lebo si myslim ze je to take chystanie zbrane do budúcna ked budú väčší ze to casom budu zneužívať

Áno aj ja tak učím moju, iba keď ju "vydieram" tak vtedy použijem ze niečo dostane 😀