Odporúčania na spoľahlivého finančného sprostredkovateľa
Ahojte, prosím, viete mi odporučiť zodpovedného fin. sprostredkovateľa? Ďakujem 😊
@anonym_autor tak ja mam sektor investicie, to nie je problem urobit ... a kde je tvoj financny, ktory ti to zakladal? Ked si si to zakladala tak si musela vediet, ze potrebujes financnika.. a tiez to nie je z dna na den, ze prevediem peniaze alebo co... lebo zmena financneho tiez niekolko dni trva, mozno tyzden, dva.. podla ich vytazenosti
. A az ked bude tato zmena vtedy sa moze s tym uctom nieco robit
A preco to chces menit?
@anonym_autor aha , tak to su teda nezodpovedni financnici.. ja by som tiez k takemu nesla, s financnikom musis byt casto v kontakte alebo podla toho ako si to nastavite.. skus sa mu este par krat ozvat a povedat mu, tomu, co nevie poslat ziadost do eic uz tri mesiace, ze od neho odchadzas ak to neposle a urobis mu zlu reklamu
@anonym_autor Na 2kovom účte nemá manažment fee, takže tam mu bude jedno koľko bude mať peňazí, ak tam je vstupný poplatok, tak "zarobí" len z toho. Presun peňazí medzi účtami si vieš zadať aj sama ak je to pod rovnakým PID.
@anonym_autor mas tam urcite napisane, ze je to manazersky?
@anonym_autor Na 2kovom účte nie je možné platiť manažérsky poplatok, jednoducho platforma neumožňuje nastaviť "Predpis manažovania". Kľudne si to skontroluj vo widgete "Záväzky a poplatky mesačne".
Mám, napíš a pošlem kontakt

@anonym_autor odkial? Ani lokaciu si nedala.. hlavne nie kazdy financny ma vsetky sektory.. cize co ti treba