Oplatí sa mať zlatú Mastercard?
Oplatí sa podľa vás mať zlatú mastercard ? Ak máte, využívate jej výhody ?
@martinmmartin Ponukaju mi v prime za 4,50€ na mesiac
Mala som v ČSOB zadarmo. Ani jeden benefit som nevyužila ...
Co ti za 4,50 daju co nemas teraz a potrebujes to?
Dva Africke slony za 50c su vyborny deal iba v pripade ze nutne potrebujes dva africke slony , inak nie.
@martinmmartin 😅😅😅
Toto musíš ty zhodnotiť, či sa oplatí alebo nie aj to, či by si využívala jej výhody (sú zverejnené na stránkach mastercard). Dám príklad s Mastercard máš zadarmo vstup do niektorých letiskových salónikov niekto, kto často a pravidelne cestuje to využije a napíše ti ako benefity využíva ale ty možno cestuješ 1x do roka lietadlom na dovolenku a ešte keď to je cez cestovku tak pre teba to bude úplne zbytočné.
Ak mysli kreditnu, tak napr. vo VUB sa Oplati - ak poctivo vratis sumu ktoru minies- ked kupujes elektroniku, je tam rok zaruky myslim navyse a mas celorocne cestovne poistenie pre 5 osôb. Su tam nejake cashbacky, ale nic moc. Tie 2 uvedene veci ak vyuzijes tak sa oplati.
mam v prime a vyhoda je ta, ze za vybery v inych bankomatoch neplatim
U nas bola vyhoda celorocneho poistenia, vytahovania penazi zadarmo v urcitych automatoch v zahranici plus zadarmo vyssia kategoria pri prenajme vozidiel, bezproblemove kupy leteniek v zahranici a samozrejme je rozdiel kreditna karta a giro karta (to je nemecke specifikum- giro ma kazdy, kreditnu len ked mas dobru bonifikaciu).
Treba pozriet podmienky a ci ti pasuje ta dana ponuka a ci to vobec vyuzijes, ako to uz bolo vyssie spomenute....
ešte tam bol vstup do niektorych letiskovych salonikov.

otazka nedava zmysel. Zlato ofarbenu kartu ti vyda kde kto a vyhody/nevyhody su vzdy ine. Musis zohnat taku co bude tebe presne vyhovovat a neplatit skryte poplatky za hovadiny co nikdy nevyuzijes