Oplatí sa mi investovať 5000 eur?
Dobrý deň,mám na účte "zbytočných" cca 5tis eur. V blízkej dobe neplánujem nič také kupovať a v prípade potreby na novú práčku/chladničku resp opravu auta mám doma. Oplatí sa to niekam investovať (ak áno kam),či to je malá suma na takéto rozmýšľanie? Ďakujem za rady a pekný deň prajem. 😀
Áno oplatí. Lepšie, ako nechať tie peniaze len tak stáť. V závislosti od toho, ako dlho plánujete mať tie peniaze zainvestované sa vyberajú konkrétne nástroje.
mozes sa ozvat ak potrebujes, pozrieme sa konkretne na to, ze na ake odbodie atd
Ako píšu vyššie - urcite to nemôže byť tvoja rezerva - dôležity je horizont na aku dobu chceš investivať - pozor na bankove investovanie - ak máš otázku kludne píš ja mam osobneho fin.ktory mi spravuje investície...
Oplatí. Na začiatok je to ok suma a vieš k nej posielať ( pravidelne, nepravidelne) ďalšie ako píšeš,, zbytočné " peniaze, ak sa nazbierajú. Možností je kopa, treba si len správne vybrať. Ako sa píše hore, hľadaj niekoho, kto aj poradí a nejde iba za 3-4% poplatkom.

Poraditnsa s finacnym ktorému nejde o proviziu ale o dobre poradenstvo;) my mame vo fondoch penazky aj dcére tam posielame kazdy mesiac ;)