Oplatí sa podať daňové priznanie počas rodičovskej dovolenky?
Ahojte prosím vás Trošku inú otázku ako je to s daňovým bonusom?
Bola som a stále som na Rodicaku ale v októbri som mala jednu robotu na pár dní potom som odišla (440€ v čisto ) potom som nastúpila do druhého zamestnania v novembri (podstate minimálna )
Oplatí sa mi podávať daňové priznanie?
@zuzik1822 a muz neberie danovy bonus?
@zuzik1822 samozrejme, daj si ho spraviť. Nám ho v robote robila dievčina na mzdovom za 15 eur. Máš šancu, že ti doplatia slušný balík
@misslilac13 áno nadpis bol zlý ale záverečná otázka bola dobrá. Teda daňové priznanie sa mi v takomto prípade oplatí? Lebo na personálnom mi povedala že to nemusím podávať keď som na RD 😔
@zuzik1822 keď sa k tomu takto stava tak nedávaj si to robiť jej. Ja som si dávala robiť daňové priznanie normálne u účtovníkov tam si ale pýtala 70 eur ale vždy mi vrátili cez 1000 eur a to aj keď som bola na materskej aj na rodicaku.
@misslilac13 akože ona je milá len som po prvý krát takto tak som sa pomýlila, len počas RD som vlastne ten celý skoro rok nerobila ani zmluvu som nemala . začala som až tých pár mesiacov pred koncom roka . A to čo som robila tých pár dní tak tam som mala asi 8€ v čistom či koľko . A vijadrila sa ale ani nevedela že na RD môžem robiť .. a teraz čo som tak som na dohodu..len neviem ako mám na to reagovať keď sa mi tak vijadrila daňový nedoplatok by tam nemal byt ale preplatok za tých pár dní by mal ..preto som sa radšej spýtala takto
@zuzik1822 jaj ty to máš také komplikovanejsie, neviem odkiaľ si ale v PB sú dobré uctovnicky, ja byt tebou zoberiem všetky papiere a nezavezne by som si zabehla co robia daňové priznania živnostníkom, firmám ( pozor nie danovy urad) a oni ti hneď povedia ci sa oplatí alebo neoplatí
@misslilac13 áno s Pb . No lebo automaticky to supli na tú robotu ja som si našla potom druhú ale nedalo sa to zrušiť. A viete mi prosím poradiť aj kontakt? Lenže tam budem potrebovať s tých robot aj ten papier a to nemám to by som musela obvolat..
@zuzik1822 Dagmar Čierna, Hlinkovo námestie- sú super, tam ti hneď povie podľa papierov ci ti budu vracať aby si zbytočne neplatila za to.
@zuzik1822 ona ti povie co potrebuje
@misslilac13 ďakujem samozrejme ak by sa zistilo že sa to dá dám si to cez firmu ..

@zuzik1822 a co s tym ma spolocne daňový bonus ?