icon

Oplatí sa poistka Allianz Šťastný život?

8. mar 2025

oplati sa poistka Stastny zivot?
kto ma s tym skusenost?

oplati sa poistka Farbicka?

dakujem

Strana
z2
laurikagab
8. mar 2025

My mame pre deti farbicku od narodenia, raz využitý úraz a bez problemov.Je to take jedno zo ‘setreni’, ale už sa nam neoplatí ani rušiť.Mesacne tam odchadza cca 22 Eur/1 dieťa, vtedy to bola suma -pridavky na deti.Mame aj šťastný život od minulého roku,na jednej zmluve sme obaja s manželom.Uz bol raz uhradeny uraz manželovi.My mame už nad 40+ rokov s manželom.

sweet20
9. mar 2025

S allianzom v zivotnom poisteni nie som spokojna.. a farbicku neodporucam nakolko to je investicny produkt

autor
9. mar 2025

@laurikagab no mne tvrdili ze uz cca 50 euro lebo to je urazove s investicnym ta farbicka a pride mi 50 euro dost davat. ze nesa sa zvlast len urazove.
a v tom stastnom zivote ste si poistili vsetky moznosti? a mozem sa opytat kolko vas to vyjde?

michallll44
Odpoveď bola odstránená
laurikagab
9. mar 2025

No tak vtedy to bolo celkom ok-22 eur.Spolu s manželom platíme 58 eur.Ja mám ešte jednu poistku od 18 tky🙂.A teda ako hovorím, my mame už 40+(manzel 47r.).Poistila nás na ,čo bolo pre nás výhodne..len som nedávala PN,ale to asi doplním.Sumy nemame až take vysoké pri (úmrtí, atd).Mozem ti potom poslať, čo všetko mame.

autor
9. mar 2025

@laurikagab a mozem sa opytat kktore porudkty mate poistene?
lebo muzovi vysla poistka na 70 euro a teda to mi pride naozaj vela, na dieta nam pocital 50 euro 20 euro farbicka a 30 euro to investicne tusim...
proste mi to pride vela..

sweet20
9. mar 2025

Je to vela.... skus nam povedqt co je v tom zahrnute

laurikagab
Autor odpoveď zmazal
michallll44
9. mar 2025

@laurikagab nemate tam vobec invaliditu chorobou, ta je najčastejšia, v allianz to vychádza dosť, ak chcete mozme aj ine poisťovne porovnať zamna tam nemáte pokryté veci ktore sú priorita a ked tam aj su napr choroby tak mala suma

laurikagab
9. mar 2025

@michallll44 áno, mame tam take základne ..tu invaliditu mi nespomínala tuším a to som chcela asi najviac, len ja to budem menit a dopĺňať..sme sa dohodli,.lebo všetko tam je len následkom úrazu.

michallll44
Odpoveď bola odstránená
sweet20
9. mar 2025

@michallll44 pan michal, nehnevajte sa ale rovno vas nahlasujem.. mate poradit a nie predavat 😒

michallll44
9. mar 2025

@sweet20 kde predavam ?len sa pýtam,neviem poradiť ked nemam zodpovedane otázky ktore treba na to aby som vedel kvalitné poradiť

michallll44
9. mar 2025

@sweet20 ale nehnevam sa a chápem že sa vam nepáči ze som sa zapojil do konverzácie, tak verím ze to nejako zvládnete a nebude to zas len nakolene zbuchnuta zmluva ako sa to robi standartne bez analýzi,bez rozmyslu len aby to bolo

laurikagab
9. mar 2025

@michallll44 áno, prehodnotil vsetko..a taktiež som si tam dala určitú sumu, ktorú sme ochotní zaplatit v tejto dobe.

michallll44
9. mar 2025

@laurikagab hlavne aby ste boli vy spokojná

laurikagab
9. mar 2025

@michallll44 áno, zatiaľ sme dali základne-úraz, kvoli financiam.Chcem doplniť ešte v prípade choroby /rakovina atd/a keď ostane niekto z nás dlhodobo neschopný pracovať následkom choroby, lebo zatiaľ je vsetko úrazom.A teda, čo tam ešte odporúčate a čo tam nemusí byt.Ide o to, že si viac nemôžeme dovoliť platit v tejto dobe.

autor
9. mar 2025

@laurikagab no nam povedal ze vyska poistky zavisi od prijmu. je mi divne aby niekto pri napr 1200 eur nastavil poistku 70 eur, to je dako moc nie?

autor
9. mar 2025

@michallll44 presne toto mam pocit ze to vsetko bolo narychlo.

autor
9. mar 2025

@laurikagab jaj vy mate len tympadom tu sekciu URAZ? a co PN pripoistenie, alebo choroba s nasledkom smrti ci len choroba?

laurikagab
9. mar 2025

Toto si chceme dať pripoistit,muž je živnostník tak jemu aj PN..a nebolo to narýchlo, tam išlo, že som dala strop do 60 eur mesačne.Ja mám s ňou stretnutie a mozme prehodnotiť.

autor
9. mar 2025

@laurikagab nas sa na strop nepytal.

laurikagab
9. mar 2025

Tak ja som si to sama povedala, manzel je proti akémukoľvek poisteniu, takze som mu to dala ja..a bola možnosť spoločná poistka, tak som to dala.

michallll44
9. mar 2025

Aby som vysvetlil moj pohľad a ako pracujem s klientom, vzfy si prejdem geci co plsti a ako ma nastavené,potom si prejdem riziká ktore chce pokryť a na základe toho navrhnem riešenie porovnám to vo viacerých spoločnostiach hentaka zmluva 70€ v allianz moze byť nikde inde nikedy aj o polovicu lacnejšie, u živnostnikov aby aspoň ta pn bola pokrytá ale viem ako funguju živnostníci nie vzdy je všetko priznané cize co ušetri na odvodoch ktore by ho kryli pri uraze alebo chorobe a pn tak nech ma pokryté a este mi zostane dostatok, keďže ale fungujem že prechádzam financie komplexnw tak niekedy viem ušetriť aj na úveroch to je ďalší parameter ak človek ma to treba výkrit nikto nechce aby deti zdedili úver... Čiže aby ta zmluva mala hlavne riziká, smrt invalidita ale nie urazom, nedefinovaná cize moze hyt aj uraz aj choroba, tak isto aj smrť nedefinovaná, trvale následky nech maju sumu zodpovedajúcu primu aby to vykrilo co treba az potom sa môžme baviť ci tam pridame nejake veci navyše, xo skeunosti allianz ma tie ceny dost vysoké ak porovnáme ine poisťovne ale to je všetko individuálne podla profesie,primu uverov deti atd atd vela faktorov ktore neviem a všetky veci ktore hovorím sú všeobecne😅

michallll44
9. mar 2025

Väčšinou to tak býva, ja si to snažím prejsť s klientom aby chapal co vlastně tam ma a hlavne aj prečo lebo vela ludi plati a ani nevie zaco vela krat aj za nieco co nepotrebuju a potom ked potrebuju to tam nemaju a su nahnevany, tomu s aja vždy snažím vyhnut a vysvetlujem vsetko aby ľudia vedeli, stym malo kto sa zdržuje v poistovni väčšinou chcu len rychlo predat, ale nehovorim vzdy a všade su aj výnimky tak isto aj u agentov to tak niekedy funguje ale zasa su aj výnimky

autor
9. mar 2025

@michallll44 presne

pozri, ked sa ma niekto opyta ci si dam urazove a ja som obycajna administrativna pani sa smejem
ano ked muz maka na stavbe , tam uz iste riziko je.
proste chcem si to vsetko premysliet.

zero1
9. mar 2025

mladý človek s deťmi by mal byť poistený na úrazy, choroby, ale aj smrť. nikdy nevieš čo sa stane a prídeš o príjem natrvalo. taký človek by mal mať na poistke fakt poriadne sumy s ktorými zabezpeči seba a deti v prípade že sa niečo stane. vyplatených 10-20 tisíc eur v tej situácii veľa nepomôže.. to sa minie za pár mesiacov a ďalej čo?

michallll44
9. mar 2025

Je to všetko o tom si to prebrat s daným človekom s ktorým to riešiť, respektíve on by si to stebou mal prejsť,ak nesplnil toto tak treba to vyriešiť s niekým iným kto otom niečo vie

suzidk
9. mar 2025

Ja mám v Allianz poistené 2 deti a dokopy platím 25€. Poistený je úraz, pobyt v nemocnici každý deň na určitú sumu. Syn bol v nemocnici 2x a prišli za to peniaze. Dokonca dvojnásobná suma, lebo máme v Allianz poistenú aj domácnosť.

autor
9. mar 2025

@suzidk ale to nie je Farbicka ze?
maju poistenie stastny zivot? to mi vypocital na 29 eur na jedno dieta.

fakt cumim ake nizke sumy tu davate.

to ma chcel oklamat?

Strana
z2