icon

Oplatí sa tento úver?

11. aug 2021

Ahojte. Co myslíte, oplatí sa to?
Podozrivé mi je hlavne to, že prečo by som mala brať toľko keď dlhujem 800€.

Oplatí sa tento úver?
maximilie
11. aug 2021

Naco si chceš brat ďalší úver? Nie, neoplatí sa to. Žiadne takéto pôžičky sa urcite neoplatia.

evita_g
11. aug 2021

jasné, že sa to oplatí. poskytovateľovi úveru. tebe rozhodne nie! na tvojom mieste splatím tých 877,24 € a začnem sa zakrývať takou perinou, na ktorú mám. život bez úveru je možno skromnejší, ale ľahšie sa dýcha a lepšie sa spáva 😉

autor
11. aug 2021

@maximilie
@evita_g nerieš moju perinu láskavo. Normálne som sa opýtala. Veľa ľudí má pôžičky atď. Jednoducho trebalo peniažky tak sme vzali. Ale ozaj čudné že 800 treba splatiť a 7.000 ponúkajú 😒

ukulela
11. aug 2021

Lebo vidia, že si ochotná brať úver. Vyrátaj si,koľko im splátkach vrátis a máš odpoveď, či sa to oplatí.

sasesoe
11. aug 2021

Cize novy uver vo vyske 7954€ by si mala ako dlho splacat po 112€/mesacne? Aky tam mas urok? Na co potrebujes/ by si minula tie €€€ navyse? Je to potrebne? Mas ine moznosti ako ich ziskat? Mozes pockat s vydavkami a nasetrit potrebnu sumu? Tu si dala prilis malo udajov k tomu, aby sa dalo jednoznacne odpovedat. Ale priklanam sa k nazoru, ze pokial naozaj nemusis, uver neber

autor
11. aug 2021

@sasesoe toto že neviem len mi nabehla "reklama". Veď toto keby dali napr trepnem 1500€ tak "ok" ale toľko? 🤦

elanor
11. aug 2021

a co ti je natom cudne. Spolocnost, u ktorej uz jeden uver ma, ti nuka druhy. Spoliehaju sa nato, ze uz si raz bola v sra... a brala uver, tak je mozne, ze v tych sr... si stale, a omamia ta tou sumou, a ty zase ochotne kyvnes.
Novy uver celkovo na sumu 8831,24e, kde cca 880 e pojde na splatenie toho stareho a rozdiel ti daju na ucet, nech pouzijes kde chces. A budes splacat zase jak murovata, bohvie dokedy.
A hlavne, banka, ci iny subjekt na hypotekach a uveroch zaraba. Cize su vyhodne, ale iba pre toho, kto hypo / uver ponuka.

Verim, ze v zivote su vselijake situacie, a obcas sa to mozno inak riesit neda. Ale osobne sa drzim hesla - ked nato nemam, tak do toho nelezem.

autor
11. aug 2021

@elanor odkiaľ vieš že som bola v s.ačkách? Jednoduchosť trebalo peniažky vzala som pôžičku klasika. Mňa zarazila tá suma. Ak by som z tých zvyšných nepoužila ani cent, tak TEORETICKY na určitý čas by mi sťahovali odtiaľ len tá úroková sadzba je určite "skvelá" 😒

elanor
11. aug 2021

obrazne povedane. Z&s netreba vsetko brat doslovne, a urazat sa.
Keby si nebola a jedno ako to nazves, tak nepotrebujes pozicku.

luccija
11. aug 2021

Snáď nad tým neuvažujes? Už si dlžná len 800 eur nedaj sa nachytať a byť dlžná zase veľa peňazí.Ved to je ich cieľom...zase požičiat a mať peniaze z úrokov.Banka nepotrebuje tvoje peniaze na knižke, ale požičiavať.len veľa ľudí vidí sumu super požičajú mi a už plánujú čo kúpia či čo splatia....

autor
11. aug 2021

@elanor ach nevyjadrujem sa radšej už
@luccija nie čosi, to skôr si dám refinancovať a tak ako toto. Okrem toho, toľko peňazí nazvyš.

zuzanka.zuzu
11. aug 2021

to je len ponuka, ak ti potrebné brať pôžičku 800e tak na pôžičku 8900 nebudeš dosť bonitná (pravdepodobne neprejdeš registrom)

elizabet173
12. aug 2021

samozrejme, že ti toľko ponúknu, čím viac ti ponúknu, tým viac získajú. Aj si si prepočítala, koľko vrátiš? Koľko preplatíš a koľko budú mať zisk? Čo sa preboha môže oplatiť na tom, keď si vezmem úver? Oplatila sa pred rokmi hypo, keď si zobrala určitú sumu, kúpila byt a jeho hodnota sa veľmi nevýšila. Ale úver nie

kirjaklambrid
12. aug 2021

No do toho by som nešla. 🙄🤔🤷🏼‍♀️

bubuzu
12. aug 2021

Takú vysokú sumu ti ponukaju preto,ze cim dlhsie a viac budes splacat, tym je to pre nich výhodnejšie.Preco to vobec robia? Lebo podla vyskumov, su ludia nachylnejsi na nieco kyvnut, ked im to niekto ponukne sam od seba a nemusia sj napr. sami zhanat informacie (to sa tyka napr. tych,ktori by si za normalnych okolnosti sami nepotrebovali vziat uver a ani by ich to nenapadlo,ale ak im napr. pride info od banky,ze maju predschvaleny uver,tak vidiac tu sumu,...podlahnu,pretoze ich to nestoji ziadne vybavovacky.Ty uz navyse uver mas,cize patris este aj medzi ludi,ktori takto riesia fin.problemy,cize si pre nich zaujimava.

fineta
12. aug 2021

Je to normálne správanie finančnej inštitúcie. Ved žijú z poskytovania úverov (sú to ich aktívne operácie) a v systéme vidia, že mate už minimálny zostatok starého úveru. Chcú si Vás opäť udržať na ďalšie roky ako svojho klienta. Preto Vám prišla táto ponuka.

Pokiaľ tie peniaze nevyhnutne nepotrebujete, nezadlzujte sa. 😊

chelsey987
12. aug 2021

Určite nie. Radšej doplatiť to čo ostalo z úveru a to čo by si dala na nové splátky by som si odkladala bokom. Je fajn mať po ruke našetrené peniaze a nebyť nikomu dlžná. Tak som si našetrila na auto.

agajka22
12. aug 2021

to je najvyššia suma ktoru ti mozu pozicat , keby si to realne prijala daju samozrejme aj menej ale nie viac