icon

Oplatí sa založiť účet v 365 banke?

lienka2506
7. mar 2024

Ahojte tí ktorí máte skúsenosť s touto bankou tak by ste sa mohli podeliť s názormi,či sa to oplatí založiť si účet 🙂

petteri
Odpoveď bola odstránená
gemerka17
7. mar 2024

Teraz ešte majú taký bonus, že ak si založiš účet a zaplatíš hocičo, tak ti pripisu 30 eur.

slovenka753
7. mar 2024

Sekundárna banka ok. Ako primárna nie ak nechceš vyslovene virtuálnu banku. Ako už bolo spomenuté zatiaľ nemajú okamžite platby a napr disponent na úcte je až keď máte účet s poplatkom (ak si dobre pamätám) 6 €.

jarka_black
7. mar 2024

spokojnosť

majlo1234
8. mar 2024

Tiez mam lwn sekundarny ucet a som spokojna. Zadarmo, zakldne veci funguju

niekto2hy
9. mar 2024

Poplatky za spracovanie platby v inej mene ako €.

mikailapb
14. júl 2025

Pripinam zľavový kód pri založení účtu 365 banky na 15€.
michaela186795,
Ďakujem 🍀💚

anonym_388962
14. júl 2025

Kto by si tam už len zakladal účet keď aj tak zachvilu ju preberie ČSOB...

anonym_72132b
9. sep 2025

Presne tak. Ak to skončí ako s OTP bankou, tak možno 365 už nebude.

Avšak stále máme možnosť čo najskôr využiť ich bonus a privyrobiť si registráciou, napr. aj cez môj kód, aby ste dostali odmenu: https:// 365. bank /friend /matej004321 alebo teda jednoducho skopírujte
matej004321
a vložke pri registrácií.

Zároveň prebratie banky prináša nové príležitosti - možno banka dostane novú úroveň, lepšie služby, výhodnejšie ponuky pôžičiek či hypoték. Som zvedavý ako to dopadne, keďže banku som donedávna používal ako hlavú a uvažoval som, že k nej kvôli bezplatnému účtu aj vrátim.

A hlavne - vo svojej banke teraz neviem mať viacero podúčtov. 365 mi to umožňuje, čo využívam doteraz. Napr. mám vytvorené účty, ktoré sú na konkrétne určenie a priebežne na ne posielam peniaze, napr. rezerva na auto (kúpa pneumatík, bežný servis), dovolenka, plánovaná kúpa drahšieho zariadenia,...

Prípadne viete niekto poradiť podobnú banku, kde existuje väčšie množstvo podúčtov?
Ďakujem