Osobné údaje a poistenie
Dobry vecer, tento tyzden ma zastavil jeden pan ktory ponukam poistenie v zdavotnej poistovni. Dlhsiesom rozmyslala ze sa dam poistit do ine poistivne. Opisal mi plusy poistivne aj ma to presvedcilo povesal som preco nie. No dalej sa ma zacal pytat otazky ako ci niekoho mam, ze dobre vyzeram. Predtym sme si potykali dali tajt smalltalk. Bol to prijemny muz ale nechal mi kontalt na seba keby som mala otazky lenze ked som potrebovala nieco doplnit spytat sa to cislo stale pisalo ze je obsadene a nesalo sa napisata sms ani zavolat. Nejak teda tomu nerozumiem. Prisiel mi email z rej poistovne ale akoze co ma toto znamenat? S kym to mam riesit? Je mozne ze mi poskytne meno toho pana poistovna kedze narabal s mojimi osobnymi udajmi? Mala by som mat na to pravo. Stalo sa nieco podobne aj vam ako hy ste to riesili? Potrebujeme rady, skusenosti. Vyzeral to byt mlady muz o nieco starsi odomna.
Nie je to tak, ze poistovna sa moze menit len do konca septembra?
A teraz akosi nechapem, ze co je vlastne problem?
Ze sa ti neda mu dovolat a mas otazky? Tak volaj do poistovne a pytaj sa na ich infolinke.
On bol evidentne ich sprostredkovatel, ktory pre nich uzatvara zmluvy s novymi poistencami. Tak to ries s poistovnou (novou).
Podpisala si evidentne zmluvu, ktoru im odovzdal. O osobne udaje by som sa bala, ak by sa mi nova poistovna neozvala.
Ci mrzi ta, ze nemas na neho cislo? Akosi nechapem...
@petamich ja nechapem principu teda ked mi da kontakt ten kto ma registroval na pripadne otazky, ze preco je ten kontakt nefunkcny? O to ide ked tie otazky mam s tym dotycnym riesit.
Nie je to tak, ze poistovna sa moze menit len do konca septembra?
@anonym_e41ccc dodatocne
@petamich ja nechapem principu teda ked mi da kontakt ten kto ma registroval na pripadne otazky, ze preco je ten kontakt nefunkcny? O to ide ked tie otazky mam s tym dotycnym riesit.
@anonym_autor no tak ti dal mozno naschval zly kontakt alebo mal nejaky problem, x moznosti 🤷♀️ tak ak mas otazky ries ich s poistovnou, on ma svoje odrobene
Mozem sa spytat na nazov zdravotnej poistovne kam si bola prepojistena?
Co bolo v tom emaily? Poistovna sa meni od 1.1., nie hned. Pokial viem, o zmenu sa da poziadat do 30.9. Ak neskor, tak by sa to malo realizovat az o rok neskor.
Nebola tu takmer na vlas podobna storka tak tyzden dozadu? Prijemny poistovak, prilis familiarny... ?
Nebola tu takmer na vlas podobna storka tak tyzden dozadu? Prijemny poistovak, prilis familiarny... ?
@anonym_621870 obchodna strategia 😅😬
@anonym_621870 obchodna strategia 😅😬
@petamich prijemne s uzitocnym... zarobi a mozno aj "viac" 🙂 🙂
@anonym_621870 Hej, je to ona. Takze mu napisala a zistila, ze ju ojebabral a nechcel viac, len biznis😃
Dobre ťa ojebabral 😂 sa čudujem, že si mu na to skočila 😂
@anonym_autor Nehľadala som názorové divadlo, ale skúsenosť. Nabudúce skôr čítajte, potom súďte.
Preboha, nikdy nedávaj osobné údaje random ľuďom na ulici. Teraz na teba môže založiť celý kopec poistiek, alebo hocičoho.. očividne ťa absolútne oklamal, keďže ani dátumy zmeny poisťovne nesedia, ako hovoria vyššie dámy
Presne tak, prepoistit sa da len do 30.9. Neda sa teraz. A ak aj da, tak budes prepoistena az od 1.1.2027. Ale nesedi to, cize neslo tam podla mna o poistenie ale o nieco ine. Nedavaj cudzim ludom na ulici udaje do buducna. Mozes ist do poistovne a sa na to opytat. Podla mna ti povedia, ze sa uz neda prepoistit. Nove zmluvy sa budu moct uzatvarat zase az od 1.1 do 30.9.. clovek ma na to v roku 9 meaiacov.. preco by to riesil posledne 3. Nabuduce si to vyklikaj sama online.
Co je to za rozum, dat niekomu len tak na ulici svoje osobné údaje? Moje nervy 🤦🏻♀️

A teraz akosi nechapem, ze co je vlastne problem?
Ze sa ti neda mu dovolat a mas otazky? Tak volaj do poistovne a pytaj sa na ich infolinke.
On bol evidentne ich sprostredkovatel, ktory pre nich uzatvara zmluvy s novymi poistencami. Tak to ries s poistovnou (novou).
Podpisala si evidentne zmluvu, ktoru im odovzdal. O osobne udaje by som sa bala, ak by sa mi nova poistovna neozvala.
Ci mrzi ta, ze nemas na neho cislo? Akosi nechapem...