Pandemická OČR
Dobry den zeny,je tu prosim niektora,ktorej neprisla pand.ocr? Nabehla mi vzdy v 1.vyplatny termin,teraz nic.pre rypalky kt.nemaju co robit-niesom "vyzierac"statu,ani nic podobne.mame syna s autizmom,avsak posudkovy dr.nam uz 2x zamietol predlzenie rd,preto som rada ze som dostala aspon nejake peniazky. Pekny den☀️
@gypsomilka ano,28.6
Je mi vážne divné,že by matke potvrdeného autistu zamietli predĺžený rodicak. 2x. Asi môže chodiť normlane do školky.
@nelca0510 ach,prajem Ti,aby si take riesit nikdy nemusela.ano,ma potvrdenu PVP,ktora spada do tabuliek na predlzenie rd,do skolky nechodi,nevie sa socializovat.aj napriek "tabulkovej"dg,nam posudkovy 2x zamietol s tym,ze nieje plne plienkovany,iba na noc a vlastne je okrem toho v poriadku🤦♀️ano,aj toto sa deje,predstav si...
To nemyslis vazne! Niwktore matky zostavanu na preldzenom rodicaku kvoli doslova somarinam, alergii na dlhe vlasy doslova a autizmus neuznal? Odvolala si sa? To co bolo za chrena?
@palicka ma "len" PVP,od pedopsychiatra,susp.DA.ale ta vyvin.porucha uz tam je,aj bude.ale uz len samotna perv.vyv.porucha je dovod na uznanie,do toho este Adhd,expres.porucha reci,emocna porucha atd,uzkosti...ano,aj mna to hneva,ale posielali sme uz do Bratislavy odvolanie,hadam pochodime.a ked si niekto(prispevok vyssie),mysli ze to je sranda byt odkazany na cakanie ocr a nemoct ist od takeho dietata do prace,medzi ludi,zarobit a hlavne normalne zit,tak nech si to vyskusa a potom sudi...🤮
Autorka byť tebou ak nechces zostať bez príjmu,tak idem na potvrdenie k pedopsychiatrovi+neuro,pretože od 1.9 pandemická končí . Určite vieš, aké dlhé čakačky sú u týchto odborníkov
@domka222 ano to viem,koncom augusta sa nam podarilo dostat termin u pedopsychiatricky,tie terminy su tu sialene,medzitym sa nam aspon podarilo terapie vybavit,aj na tie sme cakali od januara🤷♀️ten september uz nejako vykryjeme s muzom,dovolenky mame obaja dost,ved v podstate nikde uz ani nechodime s malym,len kde treba...🙁
Nezamietli aj preto,že to bol posudok len jedného lekára? Lebo dobré je mať toho čo najviac
@domka222 tak mali sme pedopsychiatra,klin.psycholog,logoped,neuro.mysleli sme ze to bude stacit🤷♀️
@domka222 rozmyslame este na komisara ztp sa obratit,ak to znova zamietnu,len tym ze este nema to ztp,tak neviem ci nam pomoze🤷♀️
Vsetko sa da ak treba. A nesudim lebo ja sama som bola v tvojej situacii. Mne neuznali nic lebo dcera tiez nepotrebovala plienky a vedela sa sama najest. Pisem ti skrz toho ze informuj sa ohladom specialnych škôlok v okoli ked aj len na skusku lebo najneskor od 8.rokov aj tak musi nastupit do skoly.... Školka, skola bude potrebovat nalezy od lekarov a podla nalezov vsetko prisposobia. Ja tiez teraz cez prazdniny riesim cssp, aby v septembri mali nove zhodnotenie stavu keďže nenapreduje vobec. Sice dcera ma ine diagnozy, ale postup by mal byt rovnaky. Hadam sa nenahnevas za nevyziadanu radu mimo temy.
Ty si vážne prajná. Ja vážne nerozumiem,keď máš posudky,že nemáš predĺžený,keď tu bežne matky zostávajú so soplikmi deti doma na predĺženej RD
Ja? Ja nie som neprajna. Bodaj by autorka uspela. Pisem aka je realita. Lebo ak odvolanie nepomoze ostava uz len dat to na sud.
problem je slovo suspektna trvaj na riadnej diagnoze

Poslala si aj cestne na konci mesiaca?