icon

Plánujete zmeniť zdravotnú poisťovňu?

20. jún 2025

Kto premysla nad zmenou zdravotnej poistovne a preco? Z akej na aku planujete menit?

nina19833
20. jún 2025

No kamoska ma Doveru a dost ju odradza ze napriklad taka nemocnica v Bojniciach s nimi rusi zmluvu a oni si budu musiet platit za vysetrenia..

balaskovae
20. jún 2025

mam doveru, ale dost sa obavam toho, co napisala nina. neviem, ci to nebude s nou cim dalej tym horsie 🙈

balerina2025
20. jún 2025

mam vseobecnu a menit nemam v plane

autor
21. jún 2025
@balerina2025

mam vseobecnu a menit nemam v plane

@balerina2025 Nevadi Ti obmedzenie jednodnovej chirurgie?

balerina2025
21. jún 2025

neviem , prosim posles mi link? dakujem

evinku
21. jún 2025

Ahoj... Partner má vszp a ide teraz v auguste na 1.dnovu chirurgiu a nemá problém.. Tiez by som rada vedela, odkiaľ máš také info, že by s tým mala táto poisťovňa problém... Ďakujem

autor
21. jún 2025
@evinku

Ahoj... Partner má vszp a ide teraz v auguste na 1.dnovu chirurgiu a nemá problém.. Tiez by som rada vedela, odkiaľ máš také info, že by s tým mala táto poisťovňa problém... Ďakujem

@evinku medializovalo sa to este v oktobri

evinku
21. jún 2025

Vieš poslať link? Ďakujem

autor
21. jún 2025
@evinku

Vieš poslať link? Ďakujem

@evinku Nechce sa mi to hladat. Google ti to isto zobrazi. Mna sa to tiez dotklo. Bud cakat 5 mesiacov na oktober, kedy zrejme nabehnu nove limity, alebo ist hned o tyzden ako samoplatca.

evinku
21. jún 2025

Ja to môžem len vyvrátiť... Môj ma vszp a nemá v ničom problém... Lieky preplatene, liečba a tiež termín na 1.dnovu chirurgiu na operačný zákrok úplne bez problémov.. Ešte mu dali číslo na nemocnicu, kde bude mať zákrok aby si zabezpečil aj nadštandardnu izbu, aby som tam mohla byť sním...

autor
21. jún 2025
@evinku

Ja to môžem len vyvrátiť... Môj ma vszp a nemá v ničom problém... Lieky preplatene, liečba a tiež termín na 1.dnovu chirurgiu na operačný zákrok úplne bez problémov.. Ešte mu dali číslo na nemocnicu, kde bude mať zákrok aby si zabezpečil aj nadštandardnu izbu, aby som tam mohla byť sním...

@evinku super