Plánujete zmeniť zdravotnú poisťovňu?
Kto premysla nad zmenou zdravotnej poistovne a preco? Z akej na aku planujete menit?
mam doveru, ale dost sa obavam toho, co napisala nina. neviem, ci to nebude s nou cim dalej tym horsie 🙈
mam vseobecnu a menit nemam v plane
mam vseobecnu a menit nemam v plane
@balerina2025 Nevadi Ti obmedzenie jednodnovej chirurgie?
neviem , prosim posles mi link? dakujem
Ahoj... Partner má vszp a ide teraz v auguste na 1.dnovu chirurgiu a nemá problém.. Tiez by som rada vedela, odkiaľ máš také info, že by s tým mala táto poisťovňa problém... Ďakujem
Ahoj... Partner má vszp a ide teraz v auguste na 1.dnovu chirurgiu a nemá problém.. Tiez by som rada vedela, odkiaľ máš také info, že by s tým mala táto poisťovňa problém... Ďakujem
@evinku medializovalo sa to este v oktobri
Vieš poslať link? Ďakujem
Vieš poslať link? Ďakujem
@evinku Nechce sa mi to hladat. Google ti to isto zobrazi. Mna sa to tiez dotklo. Bud cakat 5 mesiacov na oktober, kedy zrejme nabehnu nove limity, alebo ist hned o tyzden ako samoplatca.
Ja to môžem len vyvrátiť... Môj ma vszp a nemá v ničom problém... Lieky preplatene, liečba a tiež termín na 1.dnovu chirurgiu na operačný zákrok úplne bez problémov.. Ešte mu dali číslo na nemocnicu, kde bude mať zákrok aby si zabezpečil aj nadštandardnu izbu, aby som tam mohla byť sním...
Ja to môžem len vyvrátiť... Môj ma vszp a nemá v ničom problém... Lieky preplatene, liečba a tiež termín na 1.dnovu chirurgiu na operačný zákrok úplne bez problémov.. Ešte mu dali číslo na nemocnicu, kde bude mať zákrok aby si zabezpečil aj nadštandardnu izbu, aby som tam mohla byť sním...
@evinku super

No kamoska ma Doveru a dost ju odradza ze napriklad taka nemocnica v Bojniciach s nimi rusi zmluvu a oni si budu musiet platit za vysetrenia..