icon

Platba poistky na auto

17. jún 2025

Platím štvrť ročne prišiel mi mail na úhradu aby poistka bola platná od 15.7 stačí zaplatiť začiatkom júla?🙃

aalt
17. jún 2025

Mas tam splatnost, zaplat do splatnosti.

autor
17. jún 2025
@aalt

Mas tam splatnost, zaplat do splatnosti.

@aalt Vážený klient,
dovoľujeme si Vás informovať, že v zmysle Vašej poistnej zmluvy je dňom 15.07.2025 splatné poistné za obdobie od 15.07.2025 do
14.10.2025.

Jediné toto tam je

123profil321
17. jún 2025

15.7. musia mať peniaze. Rátaj, že platba nemusí prejsť hneď. Najneskôr 10.7. pošli

123profil321
17. jún 2025

Ja som mala splatnosť 5.2. a platila som to už 13.1., mail mi prišiel už koncom novembra.

sissy27
17. jún 2025

A co konkretne si na tych instrukciach nepochopila? To sa potom cudujem ako si spravila vodicak, ked z tohoto nevies pochopit, kedy mas mat zaplatenu poistku…
Najneskor 15.7. musia mat peniaze pripisane na ucte. Nemas za co.

autor
17. jún 2025
@sissy27

A co konkretne si na tych instrukciach nepochopila? To sa potom cudujem ako si spravila vodicak, ked z tohoto nevies pochopit, kedy mas mat zaplatenu poistku…
Najneskor 15.7. musia mat peniaze pripisane na ucte. Nemas za co.

@sissy27 dajaka si premudreta nezdá sa ti , nevieš normálne napísať len jak kus najmúdrejšej kravy , nejedná sa o mňa vodicak nemám, myslím že schopnosť mať vodičák nespočíva v Tom čo si myslíš

malaopicka
17. jún 2025
@anonym_autor

@sissy27 dajaka si premudreta nezdá sa ti , nevieš normálne napísať len jak kus najmúdrejšej kravy , nejedná sa o mňa vodicak nemám, myslím že schopnosť mať vodičák nespočíva v Tom čo si myslíš

@sissy27 absolútne súhlasím. Autorka je úplne jedno o koho sa jedná, lebo očividne ani ty nevieš čítať s porozumením. Ak by si vedela, už dávno by si to tej osobe vysvetlila a nemusela by si písať na fórum. Rozkrikuj sa koľko chceš, čítanie s porozumením má byť základná zručnosť gramotných ľudí. A tieto inštrukcie už ani jednoduchšie byť nemôžu.