icon

Platobná karta zneužitá po hospitalizácii v nemocnici

pondelok01
23. okt 2025

Nestalo sa vam, alebo niekomu z vasho okolia, ze boli zneuzite udaje platobnej karty, a bolo to v casovom horizonte niekolkych tyzdnov od hospitalizacie v nemocnici? Teda, ze pocas vasej nepritomnosti na izbe sa vam niekto hrabal v penazenke, a nasledne s nejakym odstupom casu spravil na tu kartu nakup?

anonym_90caf2
23. okt 2025

kartu nie, ale zmizli z peňaženky peniaze.

anonym_d1de01
23. okt 2025

preto je lepsie mat kartu v mobile, a mobil zablokovany, tak by sa to nestalo, karta nemoze byt bez dozoru, je to porusenie podmienok banky, banka ani takuto reklamaciu neuzna, je to porusenie bezpecnosti

anonym_c2dcad
23. okt 2025

Niž mi nikdy nezmizli, ale.ked som niekam šla .ako op. peňaženka aj mobil som mohla dať do trezoru.. mimochodom keď platím cez net kartou vždy posiela banka notifikáciu bez toho neviem platit

anonym_d1de01
23. okt 2025
@anonym_c2dcad

Niž mi nikdy nezmizli, ale.ked som niekam šla .ako op. peňaženka aj mobil som mohla dať do trezoru.. mimochodom keď platím cez net kartou vždy posiela banka notifikáciu bez toho neviem platit

@anonym_c2dcad to nie je o banke, ale ci obchodnik podporuje 3DS platbu, mimo EU to nie je take bezne, a dalsia vec, ze ak si uz u nejakeho obchodnika platila, 3DS uz tiez nemusi byt

anonym_c2dcad
23. okt 2025
@anonym_d1de01

@anonym_c2dcad to nie je o banke, ale ci obchodnik podporuje 3DS platbu, mimo EU to nie je take bezne, a dalsia vec, ze ak si uz u nejakeho obchodnika platila, 3DS uz tiez nemusi byt

@anonym_d1de01 ok môže ja za to že dospelý svojprávny človek si nevie dať pozor na osobné veci

maranco
23. okt 2025
@anonym_c2dcad

@pondelok01 vypni si na tej karte internetové platby alebo ju rovno vymeň za novú a neoprávnenú platbu reklamuj
tiež si mohla mať nastavené nízke limity na internetové platby aby prípadná škoda pri okradnutí nebola veľká

@anonym_c2dcad keď použijem údaje tvojej karty na zaplatenie nákupu v Ázii, USA tak ti banka pošle len info že platba prebehla a koľko som zaplatil, nepotrebujem na platbu tvoje potvrdenie ani kód

diewcatqoo
23. okt 2025

Ked som bola v detstve hospitalizovana v slovenskej nemocnici, zmizli mi ponozky. Potom v dospelosti som bola parkrat v nemocnici v zahranici a zatial mi nikdy nic nezmizlo, ani ziadne problemy s kartou.

anonym_2e6514
24. okt 2025
@diewcatqoo

Ked som bola v detstve hospitalizovana v slovenskej nemocnici, zmizli mi ponozky. Potom v dospelosti som bola parkrat v nemocnici v zahranici a zatial mi nikdy nic nezmizlo, ani ziadne problemy s kartou.

@diewcatqoo ja som bola niekoľko krát hospitalizovaná v slovenskej nemocnici a nikdy mi nič nezmizlo. V zahraničnej som nebola, tak nemôžem posúdiť 😘

karolinakr
27. okt 2025
@anonym_c2dcad

@anonym_d1de01 ok môže ja za to že dospelý svojprávny človek si nevie dať pozor na osobné veci

@anonym_c2dcad no napriklad ked je na operácii, neberie si osobne veci so sebou na sálu ale su na izbe v šuflíku s 3 dalšími ľudmi, čo sa tam striedajú, nie je to až tak neuveriteľné

anonym_c2dcad
27. okt 2025
@karolinakr

@anonym_c2dcad no napriklad ked je na operácii, neberie si osobne veci so sebou na sálu ale su na izbe v šuflíku s 3 dalšími ľudmi, čo sa tam striedajú, nie je to až tak neuveriteľné

@karolinakr keď som šla na operáciu všetko vrátane mobilu som dala do úschovy,nemala som ich len tak. Bola som v nemocnici v BB, veci mi vrátili po zákroku

karolinakr
27. okt 2025
@anonym_c2dcad

@karolinakr keď som šla na operáciu všetko vrátane mobilu som dala do úschovy,nemala som ich len tak. Bola som v nemocnici v BB, veci mi vrátili po zákroku

@anonym_c2dcad tak by to malo byť? maju tam skrinky?