Poberanie PN po materskej
Ahojte o chvíľu mi končí materská (NIE RODIČAK)A chcela.by som sa dať ešte vypísat na PN. Samozrejme hlavne z finančného hľadiska, no zároveň plánujem riešiť moju skoliozu a strašné bolesti chrbta. Myslíte, že je šanca Že má s tým doktorka vypíše? Pn vypisuje všeobecný dr alebo ortopéd? Marodovali ste niekto po materskej? S čím ste boli vypísané a ako dlho? Ďakujem.
@lilinka88 a do kolko dni to musi stihnut 7al8? A musi sa odhlasit z rodicaku??
Ja som cerstvo po MD...ale znovu tehotna s dvojickami. Manzel.pojde na rodicak k dcerke. Takze mna vypisal gynekolog...o tomto musis pohovorit s tvojim vseobecniarom.
Ja poberam pn aj rodicak. Jasne ze to mozes ale najdi si lepsi dovod skoliozu mam aj ja a kazda druha zena a ak nemas chrbticu ako paragraf tak musis mat vemi dobreho doktora aby ta s takou blbostou vypisal. S chrbticou sa da marodovat a dlhodobo ja som tk kedysi ale nie skolioza. Socialka si na to da urcite pozor tak bacha na kontroly
@gertys a s čím by si poradila marodovat . Bolesti chrbta mám , ale to zrejme.pre tu moju krivú chrbticu .
Ja neviem ja som pn lebo som tehotna. Ale viem ze su diagnozy s ktorymi sa da donekonecna cely rok to mi vravels obvodna. Kedysi som mala problem s uradom prace a doktorka mi pomohla a vypisala ma. Ze ked su taky mudry nech si trhnu nohou. Ja mam posunutu lopatku skoliozu a pravidelne stiknute nervy ale ja som s tym nikdy nebola doma. Skus sa s lekarom dohodnut. Oni najlepsie vedia co ti mozu napisat. Prepac velmi som ti nepomohla

Musíš ohlásiť v práci, že sa vracias minimálne mesiac vopred, musíš nastúpiť, aby sa ti obnovilo NP a potom môžeš ísť na PN. Rataj s kontrolami, lebo to vyzerá účelovo. A PN so skoliozou - pochybujem