icon

Existuje možnosť podúčtu v banke?

minto3
24. mar 2024

Ahojte, ak mi bude vedieť niekto poradiť budem veľmi vďačný 🙂. Prosím Vás existuje niečo ako podúčet v banke v rámci už existujúceho účtu? V mojej banke slsp mi nevedela pani poradiť (asi nová :/). Pýtam sa z dôvodu, že by som chcel nakupovať online (Temu, wish atď) pričom nie vždy pôsobia takéto stránky dôveryhodne. Chcem si byť istý, že ak sa jedneho rána prebudím tak nebudem mať vybrakovaný “hlavný” účet. Poprípade ak mi viete poradiť ktorá banka má účet zadarmo bez akýchkoľvek poplatkov. Prípadne :D, ako by ste riešili/riešite takúto situáciu? Ďakujem za odpovede 🙂.

zalka
24. mar 2024

@minto3 fio pozri ..alebo mBank tam vies mat virtuálnu kartu kde si pred platbou dáš prachy a po platbe stav dáš na nulu a nikto ti nič nevybrakuje

janai1
Odpoveď bola odstránená
jazula
24. mar 2024

Ja mam VUB a k hlavnemu uctu si viem aktivovat viacero poductov aj cez appku.

maranco
24. mar 2024

@minto3 z hlavného účtu si väčšinu presunieš na sporiaci a na karte si nastavíš limity na internetové a moto platby

minto3
autor
24. mar 2024

@zalka a je to zadarmo ?

minto3
autor
24. mar 2024

@janai1 myslíš v Georgovi? Já tam nič také neviem nájsť 😀

janai1
Odpoveď bola odstránená
muchotrafka298
24. mar 2024

SLSP umoznuje vygenerovanie virtualnej karty, ktorou mozes platit.

lenkasarka
24. mar 2024
minto3
autor
24. mar 2024

@janai1 super, ďakujem pekne…. Veľmi si mi pomohla 🙂.

janai1
Odpoveď bola odstránená
minto3
autor
24. mar 2024

@lenkasarka ďakujem 🙂

babatkoo
24. mar 2024

@minto3 ja mam tak vo VUB, riadny ucet kam mi chodi mzda atd. a druhy ako poducet na ktorom si setrim peniaze.

zalka
24. mar 2024

@minto3 áno oba ucty sú zadarmo...a fio má na sporiacom účte úrok 3% napr...bezpodmienok

nisia
24. mar 2024

@minto3 naTemu mozes platit aj paypal uctom. Nikde nezadavas cislo karty,nikde nie je cislo tvojho uctu.

margotka17
24. mar 2024

Mám Prima banku a tam si viem posúvať peniaze z poductu, kedy ako potrebUjem.

rozculena
24. mar 2024

mBank a virtuálna karta

anicka135
31. mar 2025

@jazula ahoj prosím ako sa to dá vytvoriť cez appku? Jeden už mám potrebujem druhý pre dieťa a neviem na to prísť . Dakujem