Podvod UniCredit bank
Podvod UniCredit bank vyhraj 200€
Ahojte, je tu niekto, kto naletel? Je tu šanca, že mi vrátia späť peniaze? Vzali mi celú výplatu, ktorá mi prišla včera. 😭
Napis podrobne, co si spravila...poskytla podvodnikom udaje do IB?
@sisa_s áno vyplnila som dotazník a prihlásila sa do banky
@sisa_s potom som zistila asi o 2 hodiny, že mi bolo stiahnutých z účtu 892€...pekne tam bolo aj meno aj číslo účtu
@sisa_s áno vyplnila som dotazník a prihlásila sa do banky
@lenocka137 skus reklamovať ale myslím ze je malá šanca ze uspejes keďže si údaje poskytla dobrovoľne. Pripadne podaj trestné oznámenie
Tak v tom pripade nevrati ti nikto peniaze, dobrovolne si klikla na podvodny link, poskytla prihlasovacie udaje, policia argumentuje pri podobnych pripadoch, ze si nebola dost opatrna a nepreverila si stranku...takze nic nevymozes
@lenocka137 skus reklamovať ale myslím ze je malá šanca ze uspejes keďže si údaje poskytla dobrovoľne. Pripadne podaj trestné oznámenie
@janka_23 v banke požiadali o vrátenie platby za 20€ ale vraj to nazýva úspešne...
@sisa_s potom som zistila asi o 2 hodiny, že mi bolo stiahnutých z účtu 892€...pekne tam bolo aj meno aj číslo účtu
@lenocka137 aj ja som skoro naletela len ako som to otvorila hned mi bolo divne ze prieskum nikde a vyplnit osobne údaje tak som to zavrela, neviem ci sa k peniazom dostaneš naspat :/
@janka_23 v banke požiadali o vrátenie platby za 20€ ale vraj to nazýva úspešne...
@lenocka137 tak už sa asi len zmieriť s tým ze peniaze su bohužiaľ fuč 🤷🏼♀️
@lenocka137 aj ja som skoro naletela len ako som to otvorila hned mi bolo divne ze prieskum nikde a vyplnit osobne údaje tak som to zavrela, neviem ci sa k peniazom dostaneš naspat :/
@tanatoth no ja som tam dotazník normálne mala, mala som ešte overiť, že som klient UniCredit bank
@tanatoth no ja som tam dotazník normálne mala, mala som ešte overiť, že som klient UniCredit bank
@lenocka137 No, mas drahe skolne vsetko si preverovat a neklikat kade tade :(
@lenocka137 No, mas drahe skolne vsetko si preverovat a neklikat kade tade :(
@zic to nebolo kade tade bol to Facebook... normálne príbeh
@lenocka137 ešte horšie🤦
@lenocka137 tak sa poďakuj kamošovi čo ten príbeh zdieľal
@lenocka137 ešte horšie🤦
@floren veď ja mám normálne like na FB stránku UniCredit bank... neprišlo mi to divné ich príbehy sledujem....
@floren veď ja mám normálne like na FB stránku UniCredit bank... neprišlo mi to divné ich príbehy sledujem....
@lenocka137 mne tak zoo Bratislava,tiež pýtali číslo účtu a kade co
@floren číslo účtu je verejný údaj takže?
To nebola banka, nikdy nevypisuj údaje na linky. Keď niečo potrebujú budeš to mať v maile priamo od nich alebo v aplikácii.
@floren číslo účtu môžeš dať ale nie prihlasovacie údaje.
@lenocka137 to si sa neprihlásila do banky ale podvodníkom na podvodnej napodobenine tvojej banky si dala heslo do svojho IB.
Ako potvrdzuješ platby kódom z SMS alebo v aplikácii? Ak kódom z SMS čo presne tma bolo napísané? Ten prevod si potvrdila?
Alebo si im dala číslo platobnej karty?
Prečítaj si https://www.modrykonik.sk/blog/maranco/article/nedajte-sa-okradnut-bankou-3cl7hi/
@lenocka137 FB na klikanie je to iste ako tmava ulicka na znasilnenie... ved ten je plny scamovych videi co FB nemaze... jedine tak by som klikol na ofiko link na stranke banky (ktoru by som si pred tym overil)... aj pri oficialnom maily by som si daval obzvlast pozor)...
Ako je možné, že už sa to dialo pred týždňom a banka nič, nemohli rozposlať aspoň. Smsky zákazníkom???
@sisa_s 😂😂 no ja zomriem... čakala som aspoň niečo lepšie keď už aj dotazník vypísala a ešte sa aj prihlásila. Ale tak evidentne, niektorým stačí vidieť dve 0 😂
@sisa_sbtak asi áno, keď som na to klikla..
@janai1 nie je to od vás pekné sa smiať druhým, aby sa niečo podobné nestalo v budúcnosti aj vám...
Ako je možné, že už sa to dialo pred týždňom a banka nič, nemohli rozposlať aspoň. Smsky zákazníkom???
@lenocka137 ved banka ti nic neposlala, oni mozno ani nevedia, ze niekto zneuziva ich meno na podvodnu sutaz
@janai1 nie je to od vás pekné sa smiať druhým, aby sa niečo podobné nestalo v budúcnosti aj vám...
@lenocka137 892€ bol prevod na účet alebo platba kartou?
@lenocka137 ved banka ti nic neposlala, oni mozno ani nevedia, ze niekto zneuziva ich meno na podvodnu sutaz
@liz_lemon sama pani v banke mi povedala, že iba dnes som už 5. na ich pobočke a to sme malé mesto...
@lenocka137 nikto sa ti nesmeje. Ale toto su presne tie zakladne znalosti na pracu s internetom... ako prezijes nasledujuce roky s AI? Vsetko bude vyzerat omnoho vierohodnejsie...
1, pravidlo 1 - neklikaj na nic o com nevies, co je
2, ked uz kliknes a zacnu sa ta vypytovat na osobne udaje, tak ich nezadvaj...
Nemohli ti len tak vybrakovat ucet... musela si "dalej spolupracovat"
@lenocka137 892€ bol prevod na účet alebo platba kartou?
@maranco prevod na účet