Poistenie bytu - skúsenosti a ceny rôznych poisťovní
Ahojte, chcem sa opýtať kde máte poistený byt a kolko platíte.. my sme uzatvorili poistku v Allianz v roku 2018 platba 112€ a momentálne bez zmenených podmienok je to za 180€. Úžitková plocha bytu je 68m2.
máme Allianz aj Uniqua, Allianz dvíha každý rok cca o 20 Eur, tiež to vystúpalo na skoro 200 Eur
@lencik32 ked sa ides do mna navazat, tak si najprv precitaj podmienky co mozes pisat a co nie... 🥰😘
@sweet20 to je v poriadku, podmienkam rozumiem, tu skôr ide o princíp odpovedí, ktoré títo ľudia dostávajú..som priama, nebudem písať, koľko kto zaplatí za akú nehnuteľnosť, keď toto je potrebné naozaj len prerátať.. Rozhodujú tam rôzne faktory, mesto, miesto poistenia, vek poistnika, poschodie, radové výstavby a ďalšie záležitosti...kto sa rozumie vie, že odpoveď pod do takej poisťovní lebo super cena je riadny blud, ktorému by ľudia nemali veriť...
Lenže toto nie je na písmenkovanie vo fóre..
Tak sa ospravedlňujem, za porušenie pravidlá a prajem Vám pekný večer..
@sweet20 to je v poriadku, podmienkam rozumiem, tu skôr ide o princíp odpovedí, ktoré títo ľudia dostávajú..som priama, nebudem písať, koľko kto zaplatí za akú nehnuteľnosť, keď toto je potrebné naozaj len prerátať.. Rozhodujú tam rôzne faktory, mesto, miesto poistenia, vek poistnika, poschodie, radové výstavby a ďalšie záležitosti...kto sa rozumie vie, že odpoveď pod do takej poisťovní lebo super cena je riadny blud, ktorému by ľudia nemali veriť...
Lenže toto nie je na písmenkovanie vo fóre..
Tak sa ospravedlňujem, za porušenie pravidlá a prajem Vám pekný večer..
@lencik32 aj vam pekny vecer, mne to vysvetlovat nemusite, stale trvam na tom, ze vase obhajovanie u mna neobstoji, nakolko ste porusili pravidla a klientov hladajte inde
@jadodowa presne, ako pisu dievcata, allianz ma vytocil, lebo mi prisiel predpis 135,60. pred 5 rokmi sme poistovali 64m staru tehlu a bolo to 103,44. tento rok zdvihli len tak na supu o 20. absolutne nizke poistne krytie, nizucke poistne sumy. poistovak ma dozral, ze co chcem, mam to bez spoluucasti. co je to za argument? ak mi vyplatia viac, tak snad bez problemov obetujem spoluucast 100 eur (mozno len zle uvazujem, nie som poistovak🙂). a teda kam by ste odporucali poistit byt? lebo allianz sa ohana tym, ze oni aj realne preplacaju a ine poistovne s problemami, tak neviem a dik za radu...
@jadodowa presne, ako pisu dievcata, allianz ma vytocil, lebo mi prisiel predpis 135,60. pred 5 rokmi sme poistovali 64m staru tehlu a bolo to 103,44. tento rok zdvihli len tak na supu o 20. absolutne nizke poistne krytie, nizucke poistne sumy. poistovak ma dozral, ze co chcem, mam to bez spoluucasti. co je to za argument? ak mi vyplatia viac, tak snad bez problemov obetujem spoluucast 100 eur (mozno len zle uvazujem, nie som poistovak🙂). a teda kam by ste odporucali poistit byt? lebo allianz sa ohana tym, ze oni aj realne preplacaju a ine poistovne s problemami, tak neviem a dik za radu...
@srnka79 ak ti mozem poradit tak ja poistenia bytu a domu davam do premiumu.. super krytie za dobre ceny
@srnka79 ak vám nevadi spoluúčasť za každú poistnú udalosť, tak treba ísť do toho aj s. A platba bude samozrejme nizsia

Navyšujú to podľa aktuálnych cien bytov. Keď si podpisovala zmluvu, tak si s tým vlastne súhlasila, bolo tam take políčko