Poistenie proti krádeži v práci
Ahojte baby. Robím v práci v celkom veľkou tržbou, do toho máme v predajni aj výdajné miesto balíkov. Existuje nejaké poistenie na moju ochranou voči krádeži, alebo keby sa balík stratil? Ďakujem, nechcela by som vserko doplácať zo svojho
Napíšte mi, kamarát je poisťovák, dám Vám na neho kontakt 😊
@slecnazkosic ďakujem no o služby poisťovákov nemám záujem
Tak ako inak to chcete riešiť? 😊
Tak ako inak to chcete riešiť? 😊
@slecnazkosic ja som sa zatiaľ len pytala či také niečo existuje🙂 keď hej, budem to riešiť rovno cez poisťovňu, ktorú si vyberiem
"Existuje nejaké poistenie" vs. "o služby poisťovákov nemám záujem".... uz som dnes asi videla vsetko a mozem pokojne umriet 🙂
"Existuje nejaké poistenie" vs. "o služby poisťovákov nemám záujem".... uz som dnes asi videla vsetko a mozem pokojne umriet 🙂
@julia_romeo nech sa páči, môžeš 😊 mňa to nijako neovplyvní
ak nechceš bezplatnú radu od človeka,ktorý to má v malíčku,tak si vygúgli ponuky jednotlivých poisťovní,google zatiaľ funguje
ak nechceš bezplatnú radu od človeka,ktorý to má v malíčku,tak si vygúgli ponuky jednotlivých poisťovní,google zatiaľ funguje
@rozculena bezplatnú radu od poisťováka? To som teda ešte nevidela 🤣
Existuje poistenie zodpovednosti zamestnancov....ak urobia škodu zamestnávateľovi. Ale sú tam aj výluky, vždy si prever, či obsahuje aj zodpovednosť za hotovosť. Pri krádeži by to malo byt ôk...
A áno, sú aj poisťovaci, co poradia zadarmo😉
Veď mám xy poistnej zmluvy (na byt, auto, dovolenky) a nikdy som neplatila za službu. Poisťovák to má všetko pod jednou strechou, pozná rozdiely medzi poisťovňami a má výhodnejšie ponuky. Nenútim, len som chcela pomôcť.
Existuje poistenie zodpovednosti zamestnancov....ak urobia škodu zamestnávateľovi. Ale sú tam aj výluky, vždy si prever, či obsahuje aj zodpovednosť za hotovosť. Pri krádeži by to malo byt ôk...
A áno, sú aj poisťovaci, co poradia zadarmo😉
@mischy00 ďakujem za zodpovedanie otázky 🙂
https://kooperativa.sk/poistenie/zodpovednost/s...
Ponuka to takmer každá poisťovňa, len si porovnaj podmienky
https://kooperativa.sk/poistenie/zodpovednost/s...
Ponuka to takmer každá poisťovňa, len si porovnaj podmienky
@julovka8 ďakujem 🙂
predstav si,ja som raz chcela poistenie a 2x sme sa stretli,dokonca mi kávu zaplatil a nič z toho nemal,lebo nenašiel pre mňa vyhovujúci produkt
Daj si poistenie skody voci zamestnavatelovi.. ja davam do allianzu.. tam sa mi to paci najviac toto poistenie... ak nechces radu zadarmo, tak si to vyhladaj sama... nechapem potom preco ... no uz radsej nic

Napíšte mi, kamarát je poisťovák, dám Vám na neho kontakt 😊