icon

Poistenie proti krádeži v práci

16. máj 2025

Ahojte baby. Robím v práci v celkom veľkou tržbou, do toho máme v predajni aj výdajné miesto balíkov. Existuje nejaké poistenie na moju ochranou voči krádeži, alebo keby sa balík stratil? Ďakujem, nechcela by som vserko doplácať zo svojho

slecnazkosic
16. máj 2025

Napíšte mi, kamarát je poisťovák, dám Vám na neho kontakt 😊

autor
16. máj 2025
@slecnazkosic

Napíšte mi, kamarát je poisťovák, dám Vám na neho kontakt 😊

@slecnazkosic ďakujem no o služby poisťovákov nemám záujem

slecnazkosic
16. máj 2025

Tak ako inak to chcete riešiť? 😊

autor
16. máj 2025
@slecnazkosic

Tak ako inak to chcete riešiť? 😊

@slecnazkosic ja som sa zatiaľ len pytala či také niečo existuje🙂 keď hej, budem to riešiť rovno cez poisťovňu, ktorú si vyberiem

julia_romeo
16. máj 2025

"Existuje nejaké poistenie" vs. "o služby poisťovákov nemám záujem".... uz som dnes asi videla vsetko a mozem pokojne umriet 🙂

autor
16. máj 2025
@julia_romeo

"Existuje nejaké poistenie" vs. "o služby poisťovákov nemám záujem".... uz som dnes asi videla vsetko a mozem pokojne umriet 🙂

@julia_romeo nech sa páči, môžeš 😊 mňa to nijako neovplyvní

rozculena
16. máj 2025

ak nechceš bezplatnú radu od človeka,ktorý to má v malíčku,tak si vygúgli ponuky jednotlivých poisťovní,google zatiaľ funguje

autor
16. máj 2025
@rozculena

ak nechceš bezplatnú radu od človeka,ktorý to má v malíčku,tak si vygúgli ponuky jednotlivých poisťovní,google zatiaľ funguje

@rozculena bezplatnú radu od poisťováka? To som teda ešte nevidela 🤣

mischy00
16. máj 2025

Existuje poistenie zodpovednosti zamestnancov....ak urobia škodu zamestnávateľovi. Ale sú tam aj výluky, vždy si prever, či obsahuje aj zodpovednosť za hotovosť. Pri krádeži by to malo byt ôk...
A áno, sú aj poisťovaci, co poradia zadarmo😉

slecnazkosic
16. máj 2025

Veď mám xy poistnej zmluvy (na byt, auto, dovolenky) a nikdy som neplatila za službu. Poisťovák to má všetko pod jednou strechou, pozná rozdiely medzi poisťovňami a má výhodnejšie ponuky. Nenútim, len som chcela pomôcť.

autor
16. máj 2025
@mischy00

Existuje poistenie zodpovednosti zamestnancov....ak urobia škodu zamestnávateľovi. Ale sú tam aj výluky, vždy si prever, či obsahuje aj zodpovednosť za hotovosť. Pri krádeži by to malo byt ôk...
A áno, sú aj poisťovaci, co poradia zadarmo😉

@mischy00 ďakujem za zodpovedanie otázky 🙂

julovka8
16. máj 2025

https://kooperativa.sk/poistenie/zodpovednost/s...

Ponuka to takmer každá poisťovňa, len si porovnaj podmienky

michal711
Odpoveď bola odstránená
autor
16. máj 2025
@julovka8

https://kooperativa.sk/poistenie/zodpovednost/s...

Ponuka to takmer každá poisťovňa, len si porovnaj podmienky

@julovka8 ďakujem 🙂

autor
16. máj 2025
@michal711
Odpoveď bola zmazaná

@michal711 🫶🏻

rozculena
16. máj 2025

predstav si,ja som raz chcela poistenie a 2x sme sa stretli,dokonca mi kávu zaplatil a nič z toho nemal,lebo nenašiel pre mňa vyhovujúci produkt

sweet20
17. máj 2025

Daj si poistenie skody voci zamestnavatelovi.. ja davam do allianzu.. tam sa mi to paci najviac toto poistenie... ak nechces radu zadarmo, tak si to vyhladaj sama... nechapem potom preco ... no uz radsej nic