Pomoc s platbou
prosim vas idem zadat platbu cez internet baking a mam adat nazov prijemncu..cize meno osobi ktorej to idem poslat?
aku mas banku a kam posielas? Na Slovensko?
V mbank tam mozes zadat hovico, akurat, ze sa ti to pod tym ulozi a ked budes nabuduce posielat na to iste cislo uctu,
mozes si to vyhladat.
@veronika_sk000 no tam mi pise ze je to povinne zadat prijemcu
@qetka na slovensko postova banka
mozes tam dat hocico. V platbach budes v zozname vidiet to, co tam zadas.
@qetka aha cize mozem tam zadat aj meno komu to idem poslat?
ano mozes tam zadat kludne meno prijemcu, jemu sa to nezobrazi, co si tam zadala... zobrazi sa mu jedine text v policku "sprava pre prijemcu", ktore mas hned pod zadavanou sumou
Daj tam meno, komu tie peniaze posielaš
Dakujem vam velmi pekne 🙂
Ano meno komu posielaš ale ja davam aj účel trebárs kupim nieco s bazaru tak tam dam šaty vo vypise sa mi to tak potom ukáže....
Mozes tam napisat hocico..ak nevies meno prijemncu
Ja dávam meno príjemcu a do poznámky svoje meno a čo kupujem.
Cize nikto neuvidi co som tam napisal? Napriklad ten ucet je zriadeny na skladanie sa na jednu udalost. Mozem napisat do prijemcu tu udalost?
Ja by som tú udalosť napísala do poznámky.
Do mena daj udalost - stuzkova, do poznamky pte prijemcu tvoju identifikaciu, iveta Bobakova, splatka januar 2023
Meno príjemcu daj meno človeka, ktorému ten účet patrí. Ak chceš poslať nejakú informáciu, ktorú príjemca uvidí, tak to daj do poľa, ktoré sa volá buď "poznámka" alebo "správa pre príjemcu". Rôzne banky tomu dávajú rôzny názov...

ja ak zadavam prijemcu, tak mam na vyber iba z ulozenych prijemcov, ak tam nikto taky nie je, tak toto vynechavam a zadavam rovno iban