icon

Poradíte bankový účet pre seniorov?

rionka833
7. nov 2014

Akú banku by ste mi poradili pre rodičov vo veku 65 a 63 rokov? Východ SK - Snina, blízko centra mesta, bankomaty SLSP, Tatra, Poštová, Primabanka ?

bonaqa2013
7. nov 2014

Daj si do počítača Finančná hitparáda. Tam nájdeš kde sú vhodne, v ktorej banke požičky, sporenie, v ktorej banke je dobre mať účet, poistenie auta..... Na tento stránke je porovnanie medzi jednotlivými bankami. Hádam sa z toho vysomáriš.... Ak nie, ozvi sa pozriem to aj ja, len ja mám 4 deti a nie dosť volného času, resp. až keď dám deti spať

sissy27
7. nov 2014

otvor si internetový prehliadač, zadaj do googlu názvy bánk jednu po druhej, otvor si stránku a pozri si, čo ktorá banka ponúka pre seniorov, nájdeš tam aj sieť pobočiek (ja naozaj netuším, kde v snine máte centrum a aké tam máte banky, prípadne kde ktorá banka pobočku budúci rok otvorí a ktorá ju zruší).. ty vieš, aké služby potrebujú využívať, nie my... ak sú poberateľmi starobného dôchodku, tak existujú aj špeciálne účty, naša babka mala vo VUB, bolo to bez poplatku, mala aj kartu ale napr. nebol k tomu IB, predpokladám, že niečo takéto ponúka väčšina bánk...
prípadne môžeš ísť osobne na pobočky bánk a informovať sa tam, alebo telefonicky na call centrách...

de_monka
7. nov 2014

skus tu: http://totalmoney.sk/bezne-ucty/pre-seniorov/
zadaj si svoje podmienky a ono ti to porovna....