Poradíte vhodné úrazové poistenie pre dieťa?
aké mate a či ste už využili aj reálne,nemam zázjem o nejaké životne ,len čisto úrazové.Ďakujem
Ak chces len urazove, tak farbicku. Na kriticke choroby dietata nemyslis? Ja som robila kamoske pre dieta a tam sme dali urazovku vo farbicke a zvysok v amslicu. Vyslo to lacnejsie ako keby mala to iste len v allianzi. Odporucam nerobit poistku pri poistovacke ci poistovni, ale najst niekoho kto robi pre vsetky. Vyberie ti najlepsiu moznost a aj sa ti o to bude starat. 🙂
Čisto úrazové poistenie nemá sporiacu zložku a teda tam neexistuje odkupná hodnota. To znamená, že čisto úrazovku môžeš platiť xy rokov, no po skončení zmluvy nedostaneš od poisťovne naspäť ani cent. Ak sa stane nejaká poistná udalosť, napríklad úraz, tak poisťovne sa zvyknú vykrúcať len aby nemuseli preplatiť, alebo preplatia len smiešnu čiastku.
My sme tak mali čisto úrazové poistenie a to vo viacerých poisťovniach. Keď sa stal úraz, tak niečo sme dostali, no oproti tomu čo sme do úrazoviek vložili, bola to smiešna suma. Čiže oveľa viac sme na úrazovke prerobili, ako bolo vyplatené za úraz. Poistenie nikdy viac. 😠
Je to jasné,pri poistnej udalosti poisťovňa vyplatí tak,ako je v zmluve určené,keď je tam smiešna suma pri úraze,tak aj smiešnu sumu poisťovňa vyplatí.Niekto chce pre dieťatko aj sporenie,preto do poistky,že práve nemôže vyberať kedy by chcel,vtedy ak sa spojí s úrazovým,vychádza za úrazové lacnejšie,ako keď je čisto úrazovka,ale to by ten kto uzatvára poistku mal porovnať a klient sa rozhodne ako mu vyhovuje.Ja tiež pracujem pre ALLIANZ,ale detské poistenia pri sporení,ak poisťujete od malého dieťatka,vychádza lacnejšie,ako staršie deti.Áno ako hovorila pani vyššie nie je nikdy problém pri poist.udalosti,keď sa doloží čo k tomu treba.Ak viac informácií tak do IP.
Najlepšie úrazové poistenie pre dieťa je, zahrnúť ho do rizikového poistenia rodičov. Často krát sa to dá dodatočne dopoistiť. Ak chcete poistiť dieťa čisto samostatne, odporúčam Axu alebo Basler.
Jednoznacne Allianz-farbicka..moji krpci ho maju obaja..plus aj so setrenim..cena je super a dokonca uz stihli mat aj obaja uraz a nemali sme ziadny problem..preplatili nam kazdy jeden den bez zbytocnych otalani..a podotykam ze do tyzdna nam vsetko vyplatili,ziadne dlhe natahovania..a co sa tyka Axy..neodporucam..robila som pre Axu a nikdy by som tam ani len koleso na bicykli nepoistila..len same sluby a zlate oci a ked pride na plnenie poistnej udalosti,tak len natahovanie a znizovannie sum a bez vyplatenia toho,co by normalna poistovna-seriozna vyplatit aj mala..ja som spokojna s Allianzom,mam ho aj ja a aj manzel,tiez aj so setrenim a nemame sa naco stazovat
Mame Allianz cela rodina, krpata ma Allianz - Farbičku, aj sme poistenie vyuzili, nielen moja mala, nikdy ziadne problemy, peniaze boli vyplatene ultrarychlo (co sa poistovni tyka), maximalna spokojnost. Pre mna seriozna a silna poistovna.
my máme úrazovku celá rodinka v Basler-i, predtým to bol Deucher Ring.
Aj nase deti maju v allianzi.Starsi syn,ked mal uraz,nebol absolutne ziadny problem s plnenim udalosti.My sme spokojni,mame to aj so setrenim.
My máme tiež v Alianzi - farbičku.
Ešte podotýkam, že v Allianzi sa dá úrazovka pre dieťa zaplatiť aj jednorazovo (samozrejme, je to vyššia suma), ale výhoda je, že túto sumu Vám poisťovňa na konci poistenie vyplatí naspäť+ vyplatí aj zhodnotenie (úrok).
Haha musím sa smiať, každý druhý príspevok o tom, že poisťovňa plní, Allianz je naj a pod...sak rozumiem robíte takmer všetci pre Allianz tak ho obhajujete, každá líška svoj chvost chváli.
Iba podotýkam:
1. Každa poisťovňa plní to čo máte v poistných podmienkach, nič navyše ani menej. Keď sú ľudia hlupáci a dajú sa nahovoriť na sladké reči o tom aká je poisťovňa tak ich chyba.
2. prosím už prestante s tými klišé, že posťovne sa vykrúcajú, je to nezmysel, keď sa vykrúcajú tak len a len kôli špekulantom, ktorí to chcú iba zneužiť vo svoj prospech - poznám prípady, že v čechách si ľudia zaplatia drahú poistku, zaplatia 3 splátky a potom narafičia nehody a snažia sa vybrať čo najviac. Poisťovne preverujú nie že nevyplácaju.
3. Nie nerobím pre žiadnu poisťovňu ani nie som maklér, vyvíjam však softver o poisteni a pre banky preto viem o tom dosť, ale všetko nemôžem prezradiť
4. v živote by som si nesporil cez životnú poistku - už som to tu na fore niekoľkokrat prezentoval a dokonca dal aj návod ako si sporiť lepšie
5. úrazovka je podobný produkt ako havarijne poistenie, aj tam len prispievate a dostanete keď sa Vám niečo stane. Životná poistka Vám len predražuje + nemôžete vypovedať 20 rokov lebo nedostanene ani polovicu toho čo ste zaplatili.
6. už prestante s tou farbičkou už mi to lezie na nervy, ako keby nič iné neexistovalo na Slovensku len farbičky 🙂 je to len marketing veľkej poisťovne, produkt vôbec nie je vynimočný ale chápem ste zamestnanci allianzu tak neplatenú reklamu mu robíte.
7. U allianzu by som si poistil tak max. auto, alebo cestovne poistenie. Ostatné produkty su len horšou kópio iných produktov od iných poisťovní. Niektoré produkty majú nezmyselne - iba od Vás ťahajú peniaze a robia veľký marketing.

Ahoj moj Maťko ma od narodenia Allianz-Farbičku a som max spokojna,má tam aj životnu poistku,aj urazovu poistku,všetky pripoistenia ake existuju ako aj nemocnicu,poistku proti kradeživ š kolke,škole,je tam pripoistený aj moj muž keby nahodou stratil prácu a už sme aj využili,tento rok v auguste si malý rozbil doma o stolik hlavu,na chirurgii mu zašivali čelo,ulatnili sme poistku a za 14dni liečenia dostal 80€+5€ nam vratili,čo som platila u pediatričky za vypisanie poistky.Takže u mna zatial spokojnost,poistku vyplatili asi do 14dni od podania a ani problemy nerobili,hned čisto na učte pipli peniaze, presne podla zmluvy, v plnej výške.