icon

Poraďte skúseného investora pre rady v investovaní

sebastian88
22. jan 2026

Ahojte, volám sa Sebastian Habinský. Chcel by som začať investovať do akcií, ale mám v tom chaos, lebo každý investor mi povie niečo iné.

Rád by som sa spojil s niekým, kto sa v investovaní do akcií naozaj vyzná a má s tým reálne skúsenosti - ideálne niekto, kto aktívne investuje alebo je investor. Nehľadám žiadne platené služby, skôr normálnu radu a vysvetlenie, aby som si v tom spravil jasno.

Ak by sa tu našiel niekto taký a bol by ochotný si so mnou popísať na Messengeri, budem veľmi rád. Momentálne ma to dosť brzdí v tom, aby som začal investovať, leho neviem ako si to mam nastaviť. 😏

deedol
22. jan 2026

pozri si na IG dvekorunky, tam mas uvod

rooskoliv
22. jan 2026

Nechaj si poslať e-book z dubec.com

anonym_13b508
22. jan 2026

@sebastian88 Čauko. Roman Kružliak alebo Milan Dubec ti radi poradia. Stačí kúpiť nehnuteľnosť na hypo, prenajať,nakúpiť ďalšiu nehnuteľnosť a budeš milionár za 20 rokov. Je to tak ľahké.

sebastian88
autor
22. jan 2026
@anonym_13b508

@sebastian88 Čauko. Roman Kružliak alebo Milan Dubec ti radi poradia. Stačí kúpiť nehnuteľnosť na hypo, prenajať,nakúpiť ďalšiu nehnuteľnosť a budeš milionár za 20 rokov. Je to tak ľahké.

@anonym_13b508 🤣🤣🤣🤣

sebastian88
autor
22. jan 2026
@rooskoliv

Nechaj si poslať e-book z dubec.com

@rooskoliv to je presne čo? Ako to funguje? Niečo sa platí alebo tam mu napíšeš? a on ti odpovie, skúšal som mu napísať, na tiktok a ignor.

sebastian88
autor
22. jan 2026
@anonym_13b508

@anonym_13b508 hej úplne ľahké ešte dnes to založím a budem milionár 🤣🤣🤣🤣

patriciah1
22. jan 2026

@sebastian88 stiahni si brožúru o investovaní od Milana Dubca, veľmi dobrý je aj investični brambora na YouTube.

anonym_d45ffc
22. jan 2026

Tak by ma zaujímalo, koľko agentov s teplou vodou ti už poslalo súkromnú správu
Nebudem nikoho konkrétneho odporúčať lebo to riešime sami, muž to študoval a sledoval pár rokov kým pochopil ako to funguje, teraz už len kupuje a predáva podľa uváženia, len od začiatku roka sme zarobili okolo 1400 eur a to tie vklady nemáme nejaké vysoké. Takže ti do začiatku poradím, najprv tomu porozumieť a naučiť sa základy, tak sa následne nenecháš oklamať rôznymi špekulantmi.

anonym_2dbadb
22. jan 2026

@sebastian88 napis sem otazky (idealne aj "rady" - ked sa ti zdali protichodne, co si dostal). Za dalsie, urcite MK nie je uplne najvhodnejsia platforma, skus FB skupiny, ktore sa tomu venuju (https://www.facebook.com/groups/153103769598208/), stranku Blue numbers, skupinu Forum Zlata minca (https://www.facebook.com/groups/1819282001547785) a ako-investovat.sk/diskusia...
Usmernenie mozme aj tu prebrat (otvorene)...

anonym_89b299
22. jan 2026
@anonym_d45ffc

Nebudem nikoho konkrétneho odporúčať lebo to riešime sami, muž to študoval a sledoval pár rokov kým pochopil ako to funguje, teraz už len kupuje a predáva podľa uváženia, len od začiatku roka sme zarobili okolo 1400 eur a to tie vklady nemáme nejaké vysoké. Takže ti do začiatku poradím, najprv tomu porozumieť a naučiť sa základy, tak sa následne nenecháš oklamať rôznymi špekulantmi.

@anonym_d45ffc 3-týždňová výnosnosť je extrémne krátky ukazovateľ - žiadny ukazovateľ, napíš po 20 rokoch, koľko máte priemer.😄

anonym_2a1f1c
22. jan 2026
@anonym_d45ffc

@anonym_d45ffc ved aj tu mu zeny poradia. Je mnoho diskusii na tu temu a vsetky prispevky, ako im to sype 😄

anonym_d45ffc
22. jan 2026
@anonym_2a1f1c

@anonym_d45ffc ved aj tu mu zeny poradia. Je mnoho diskusii na tu temu a vsetky prispevky, ako im to sype 😄

@anonym_2a1f1c ale žiadna ti neporadí konkrétne ako na to. Lebo reálne o tom nevedia nič a spravuje im to nejaký človek z pyramídy

anonym_89b299
22. jan 2026
@anonym_d45ffc

@anonym_2a1f1c ale žiadna ti neporadí konkrétne ako na to. Lebo reálne o tom nevedia nič a spravuje im to nejaký človek z pyramídy

@anonym_d45ffc a tebe to kto spravuje? 😄

oli18
Autor odpoveď zmazal
sebastian88
autor
22. jan 2026
@anonym_2dbadb

@sebastian88 napis sem otazky (idealne aj "rady" - ked sa ti zdali protichodne, co si dostal). Za dalsie, urcite MK nie je uplne najvhodnejsia platforma, skus FB skupiny, ktore sa tomu venuju (https://www.facebook.com/groups/153103769598208/), stranku Blue numbers, skupinu Forum Zlata minca (https://www.facebook.com/groups/1819282001547785) a ako-investovat.sk/diskusia...
Usmernenie mozme aj tu prebrat (otvorene)...

@anonym_2dbadb diky ktorá skupina sa, zaoberá čím? Či sa mam dat do obidvoch?

anonym_2dbadb
22. jan 2026
@sebastian88

@anonym_2dbadb diky ktorá skupina sa, zaoberá čím? Či sa mam dat do obidvoch?

@sebastian88 vsetky skupiny aj stranky investovanim vseobecne. Na nich mas najviac ludi, co sa tomu venuju nie ako profici, ale "na seba", tak sa ti nebudu snazit nieco natlacit. Ale pre bezneho cloveka na dlhy horizont je to jednoduche (duplovane pre zaciatocnika). Lacny sprostredkovatel (eic nemanazovany alebo portu, pri najhorsom finax) a lacne celosvetove etf pravidelne kupovat... ak sa citis, tak dobreho brokera (renomovaneho)... ibkr alebo xtb, degiro apod (nie "hrackarskych"

romino
22. jan 2026
@anonym_13b508

@anonym_13b508 no, pri tomto tempe inflacie o 20 rokov budu milionarmi aj neinvestori 😛

esmey
22. jan 2026

Ja hľadám kto mi v zime príde odhrnúť chodníky a v lete pokosiť trávnik. Nehľadám platenú službu ale iba tak niekoho kto to rád spraví. Dohodneme sa?

anonym_7791bc
22. jan 2026

@matusformanek tuto na MK vie poradiť vecne a objektívne, má aj skupinu na Facebook o investovaní, myslím bluenumbers

matusformanek
23. jan 2026
@anonym_7791bc

@matusformanek tuto na MK vie poradiť vecne a objektívne, má aj skupinu na Facebook o investovaní, myslím bluenumbers

@anonym_7791bc ďakujem Vám. 🙂 Len upresním, že radiť čo si kto má kúpiť nemôžem. Môžem tak maximálne pomôcť zorientovať sa v problematike a pochopiť pojmy a princípy. vo všeobecnosti

matusformanek
23. jan 2026

samozrejme, všetko sa da naštudovať z free zdrojov. len to chce mesiace a mesiace času. nie je to žiadna tajna magia.