Poškodenie auta vodármi
Dobrý deň.
Dnes ráno mi vodári urobili škodu na vozidle.
3cm ryha na dverách vozidla.
Z miesta odišli bez akéhokoľvek odkazu.
Volali sme na ústrednú kde nám pani oznámila, že to nebude mať ako zistiť, kto sa na danom mieste nachádzal (asi si myslí že sme hlúpi)
Políciu som ešte nekontaktovala, nakoľko som musela utekať so synom k lekárovi. Môžem volať políciu po príchode od lekára?
Nevysmejú ma na polícii kvôli takej malej škodovej udalosti ?
Aj by som kašľala na to, ale ako takáto veľká spoločnosť môže konať v prípade škody že ujde z miesta ?!
Vďaka za vaše reakcie
mala si volať políciu hneď.
vieš isto že to bola vodárenská spoločnosť?
brat mal také problémy s jedným pánom farárom. havária.
p. farár že to všetko vybaví na poisť. a brat sa načakáááál. nakoniec vysvitlo že pánko sa na to vykašľal. Farár. - nespoliehaj sa a hlavne never nikomu.
Políciu volať môžeš. Pred časom sme ale riešili podobné - vzhľadom na to, že sa to stalo na parkovisku sa tým polícia nezaoberá. Spísali záznam, ktorý vieme v prípade záujmu použiť pri občiansko-právnom spore... S upozornením, že to je na mesiace/ roky stresu....
Áno treba ísť na polícii spísať záznam o DN - ak vieš kto to bol a máš aj eč tak podľa toho zistíš jeho poisťovňu PZP tam si treba ísť uplatniť škodovú udalosť ( do 15 dní )
Políciu volať môžeš. Pred časom sme ale riešili podobné - vzhľadom na to, že sa to stalo na parkovisku sa tým polícia nezaoberá. Spísali záznam, ktorý vieme v prípade záujmu použiť pri občiansko-právnom spore... S upozornením, že to je na mesiace/ roky stresu....
@cairka a čo s tým ma skutočnosť že sa to stalo na parkovisku ? veď aj tak sa spisuje buď papier pre poisťovňu (keď sa dohodli) alebo sa vola polícia prip nehodovka.. nie?
Videli sme ich so synom z okna, parkovali pred nami .. nakoľko bývame na dedine, parkujeme na ceste, oni sa postavili pred nás. Ten škrabanec skúšali prstom nakoľko bolo mokro a auto špinavé je to viditeľné. Je to modrá farba ako na poklope od kanála tak aj na aute. Polícia privolaná, spis spísaný. 4.x sme sa dovolali hlavnému, ten tvrdil že sa pýtal robotníkov či na danej ulici boli ani jeden sa nepriznal. Sám povedal že sa nikto neprizná. Uvidíme keď príde obhliadkar. Ide iba o princíp ako sa môže zachovať takáto spoločnosť. Škoda veľká nieje, až mi to bolo blbé riešiť. Ale keď sa inak nedá, žiaľ. Ja mám čas, ja sa nemám čím stresovať. Len svedomie bude niekoho hrýzť (aspoň dúfam). Sranda že polícia má na všetko krátke ruky ...
Ved su poisteni a moze sa to kazdemu stat. Nerozumiem tomu. Aj mne by islo o princip - a myslim ze teraz sa nechcu priznat - lebo je to odidenie z miesta nehody a za to uz je celkom pokuta. Drzim palce.
Ved su poisteni a moze sa to kazdemu stat. Nerozumiem tomu. Aj mne by islo o princip - a myslim ze teraz sa nechcu priznat - lebo je to odidenie z miesta nehody a za to uz je celkom pokuta. Drzim palce.
@wade Toto je to. Stáť sa môže hocikomu, stačilo si to vykomunikovať (keby nechali kontakt), možno ani náhradu škody by som nežiadala, ale takto sa zachovať 🙃 Ďakujem aj keď veľkú šancu tomu nedávam 😁

Ako vies ze to boli oni? Idealne by bolo mat svedka / alebo kamerovy zaznam. Policiu by som zavolal (asi aj budes potrebovat kvoli poistovni).