Poskytne mi Quatro požičku, keď som dlžnik v Tatrabanke?
Prosim potrebujem surne 2500e.Som dlžnik v tatrabanke na uver.registri.Vbanke mi povedali že je to zbytočne žiadat v bankach ..Tak preto chcem skusit Quatro ..bude mi poskytnuta?alebo ma hned zamietnu kvoli registru?Dakuejem.
nevedieť splácať jednu pôžičku a žiadať o druhú, to je také slovenské 😅 ... skús úžeru 😀
zamietnu
nie.., ale ludia, ved toto je uz chore. Bavi vas zit takto???
Len otázka, ako chceš splácať pôvodnú pôžičku a aj Quatro? Či to bude až zajtra aktuálne, takže dnes to neriešiš?
Nie nebavi ma to ... podrobnosti si neham preseba ..chcel som len odpoved ano. nie a nie komentovanie ze ?
´Presne tak, keď neviete podrobnosti tak sa doňho nenavážajte a nebudte hrdinky, nikto nevie ako dopadne, je asi v zložitej situácii ak má rodinu, a irónia a posmievanie mu vážne pomože 😠 😠 😠
ak si v uverovom registri ako neplatic tak nedaju
podľa mňa ti nedajú pôžičku 🙂
Podla mna ti daju, mojej mamine dal home kredit. Treba len vyskusat
Nedaju. Mne cez Qatro zamietli aj splatkovy nakup mobilneho telefonu. Co ma dost šokovalo. V davnej minulosti som meskala v banke so splatkami, nakolko som sa stala obetou podvodu a prisla o znacnu sumu penazi, vsetko sa riesilo a vyriesilo cez policiu, banka dostala svoje peniaze, s malym omeskanim. A teraz kdesi figurujem ako neplatic. A komu vlastne daju? Polovicka pracujucich prisla o zamestnanie, nie vlastnou vinou, nema z coho zit, takze nikto neni vhodny kandidat pre uzernicke banky....aj banky su legalny uzernici, a potom ine spolocnosti s astronomickymi urokmi. ☹
pokiaľ máš v banke nesplatený úver, nevidím problém, ale ak si dlžník, že nesplácaš, narátali Ti úroky za omeškanie a podlžnosť máš uvedenú v úverovom registri (z ktorého čerpajú informácie všetky banky a nebankovky), tak Ti úver Quatro nedá.... Quatro dosť bazíruje na splácaní, alebo teda v minulosti bazírovalo, keď niekto poctivo splácal, tak mu dali aj 10 úverov bez ohľadu na výšku príjmu....
@trogir pokiaľ máte uvedenú podlžnosť splatenú treba sa obrátiť na úverový register s dokladom o splatení dlžoby a požiadať ich o vymazanie z registra.

Nie neposkytne