icon

Poskytne mi Quatro požičku, keď som dlžnik v Tatrabanke?

jozko1b
15. apr 2014

Prosim potrebujem surne 2500e.Som dlžnik v tatrabanke na uver.registri.Vbanke mi povedali že je to zbytočne žiadat v bankach ..Tak preto chcem skusit Quatro ..bude mi poskytnuta?alebo ma hned zamietnu kvoli registru?Dakuejem.

maznacik007
15. apr 2014

Nie neposkytne

vefi89
15. apr 2014

nevedieť splácať jednu pôžičku a žiadať o druhú, to je také slovenské 😅 ... skús úžeru 😀

montinka
15. apr 2014

zamietnu

matkamirko
15. apr 2014

nie.., ale ludia, ved toto je uz chore. Bavi vas zit takto???

motovidlo
15. apr 2014

Len otázka, ako chceš splácať pôvodnú pôžičku a aj Quatro? Či to bude až zajtra aktuálne, takže dnes to neriešiš?

michala1104
15. apr 2014

Nie nebavi ma to ... podrobnosti si neham preseba ..chcel som len odpoved ano. nie a nie komentovanie ze ?

zanetamatej
15. apr 2014

´Presne tak, keď neviete podrobnosti tak sa doňho nenavážajte a nebudte hrdinky, nikto nevie ako dopadne, je asi v zložitej situácii ak má rodinu, a irónia a posmievanie mu vážne pomože 😠 😠 😠

darty13
15. apr 2014

ak si v uverovom registri ako neplatic tak nedaju

m_ij_ka
15. apr 2014

podľa mňa ti nedajú pôžičku 🙂

svetluska82
15. apr 2014

Podla mna ti daju, mojej mamine dal home kredit. Treba len vyskusat

trogir
15. apr 2014

Nedaju. Mne cez Qatro zamietli aj splatkovy nakup mobilneho telefonu. Co ma dost šokovalo. V davnej minulosti som meskala v banke so splatkami, nakolko som sa stala obetou podvodu a prisla o znacnu sumu penazi, vsetko sa riesilo a vyriesilo cez policiu, banka dostala svoje peniaze, s malym omeskanim. A teraz kdesi figurujem ako neplatic. A komu vlastne daju? Polovicka pracujucich prisla o zamestnanie, nie vlastnou vinou, nema z coho zit, takze nikto neni vhodny kandidat pre uzernicke banky....aj banky su legalny uzernici, a potom ine spolocnosti s astronomickymi urokmi. ☹

heln
21. apr 2014

pokiaľ máš v banke nesplatený úver, nevidím problém, ale ak si dlžník, že nesplácaš, narátali Ti úroky za omeškanie a podlžnosť máš uvedenú v úverovom registri (z ktorého čerpajú informácie všetky banky a nebankovky), tak Ti úver Quatro nedá.... Quatro dosť bazíruje na splácaní, alebo teda v minulosti bazírovalo, keď niekto poctivo splácal, tak mu dali aj 10 úverov bez ohľadu na výšku príjmu....

@trogir pokiaľ máte uvedenú podlžnosť splatenú treba sa obrátiť na úverový register s dokladom o splatení dlžoby a požiadať ich o vymazanie z registra.