Potrebujem pomoc s daňovým priznaním
Daňové priznanie - je tu prosím nejaká účtovníčka? Chcem sa niečo spýtať
https://e.dennikn.sk/5159726/danove-priznanie-t... - pozri možno ti pomôže
na denníku N sú aj ešte iné články ohľadom tejto problematiky
pýtaj sa poradíme
Dnes som podavala synove danove priznanie a poradil nam normalne aj pan na danovom,na 1 harok tipu A mi nadiktoval,kde co mam napisat,potom som to prepisala na cisto,este skontroloval a hned sme to podali aj na danovom urade,ako ked mlady chcel a vznikol mu tam preplatok 114eur.
A hoci to maju tam zakazane,som rada,ze tam mame takto velmi ochotnych ludi pomoct.
@anonym_7d2236
@lucka_ke dievčatá musím podať daňové priznanie ak som za rok 2025 odrobila len jeden mesiac a potom som poberala podporu v nezamestnanosti 6 mesiacov? Ďakujem
@nikolet29 ak si prekrocila hranicu vysky prijmu na podanie (2876,90 eur), tak ano. Rata sa to za vsetky prijmy scitane spolu. Takze, ak si mala aj ine zdanitelne prijmy pocas roka, tak sa to spocitava a z tej sumy posudzujes, ci mas, alebo nemas povinnost.
Ak bol prijem nizsi, tak nemas povinost, ale ak ti za ten mesiac strhli z toho preddavok na dan, sa ti to zase oplati podat to, lebo ti ho vratia ako preplatok.
@nikolet29 ak si prekrocila hranicu vysky prijmu na podanie (2876,90 eur), tak ano. Rata sa to za vsetky prijmy scitane spolu. Takze, ak si mala aj ine zdanitelne prijmy pocas roka, tak sa to spocitava a z tej sumy posudzujes, ci mas, alebo nemas povinnost.
Ak bol prijem nizsi, tak nemas povinost, ale ak ti za ten mesiac strhli z toho preddavok na dan, sa ti to zase oplati podat to, lebo ti ho vratia ako preplatok.
@moonlight1210 ale ráta sa do toho aj podpora v nezamestnanosti
@nikolet29 nie, podpora sa nezdaňuje
@nikolet29 len zdanitelne prijmy. Podpora sa nezdanuje.
Prijmy ako z pracovneho pomeru, dohody, brigady, szco,…
pozri si na Potvrdení čí ti zrazili nejakú daň a koľko bol príjem
zamestnávateľ ti nedal Potvrdenie o zdaniteľných príjmoch?
pýtaj sa poradíme
@lucka_ke ako podať elektronicky danove? zaregistrovala som sa dnes, len neviem sa tam vobec zorientovať. Podavam danove typu A - len zo zamestnani.

Polož rovno otázku, rýchlejšie sa dozvieš odpoveď, aj viac názorov