icon

Potrebujem pomoc s daňovým priznaním

nikolet29
Včera o 07:26

Daňové priznanie - je tu prosím nejaká účtovníčka? Chcem sa niečo spýtať

anonym_7d2236
Včera o 07:52

Polož rovno otázku, rýchlejšie sa dozvieš odpoveď, aj viac názorov

anonym_6ccd73
Včera o 09:22

https://e.dennikn.sk/5159726/danove-priznanie-t... - pozri možno ti pomôže
na denníku N sú aj ešte iné články ohľadom tejto problematiky

lucka_ke
Včera o 09:32

pýtaj sa poradíme

nikolet29
autor
Včera o 12:18
@lucka_ke

pýtaj sa poradíme

@anonym_7d2236
@lucka_ke dievčatá musím podať daňové priznanie ak som za rok 2025 odrobila len jeden mesiac a potom som poberala podporu v nezamestnanosti 6 mesiacov? Ďakujem

anonym_2c3bd7
Včera o 12:40

Dnes som podavala synove danove priznanie a poradil nam normalne aj pan na danovom,na 1 harok tipu A mi nadiktoval,kde co mam napisat,potom som to prepisala na cisto,este skontroloval a hned sme to podali aj na danovom urade,ako ked mlady chcel a vznikol mu tam preplatok 114eur.

anonym_2c3bd7
Včera o 12:42

A hoci to maju tam zakazane,som rada,ze tam mame takto velmi ochotnych ludi pomoct.

moonlight1210
Včera o 13:02
@nikolet29

@anonym_7d2236
@lucka_ke dievčatá musím podať daňové priznanie ak som za rok 2025 odrobila len jeden mesiac a potom som poberala podporu v nezamestnanosti 6 mesiacov? Ďakujem

@nikolet29 ak si prekrocila hranicu vysky prijmu na podanie (2876,90 eur), tak ano. Rata sa to za vsetky prijmy scitane spolu. Takze, ak si mala aj ine zdanitelne prijmy pocas roka, tak sa to spocitava a z tej sumy posudzujes, ci mas, alebo nemas povinnost.

Ak bol prijem nizsi, tak nemas povinost, ale ak ti za ten mesiac strhli z toho preddavok na dan, sa ti to zase oplati podat to, lebo ti ho vratia ako preplatok.

nikolet29
autor
Včera o 13:11
@moonlight1210

@nikolet29 ak si prekrocila hranicu vysky prijmu na podanie (2876,90 eur), tak ano. Rata sa to za vsetky prijmy scitane spolu. Takze, ak si mala aj ine zdanitelne prijmy pocas roka, tak sa to spocitava a z tej sumy posudzujes, ci mas, alebo nemas povinnost.

Ak bol prijem nizsi, tak nemas povinost, ale ak ti za ten mesiac strhli z toho preddavok na dan, sa ti to zase oplati podat to, lebo ti ho vratia ako preplatok.

@moonlight1210 ale ráta sa do toho aj podpora v nezamestnanosti

lucka_ke
Včera o 13:44
@nikolet29

@nikolet29 nie, podpora sa nezdaňuje

moonlight1210
Včera o 13:49
@nikolet29

@nikolet29 len zdanitelne prijmy. Podpora sa nezdanuje.

Prijmy ako z pracovneho pomeru, dohody, brigady, szco,…

lucka_ke
Včera o 13:50

pozri si na Potvrdení čí ti zrazili nejakú daň a koľko bol príjem

nikolet29
autor
Včera o 13:51
@lucka_ke

pozri si na Potvrdení čí ti zrazili nejakú daň a koľko bol príjem

@lucka_ke na akom potvrdení myslíš?

lucka_ke
Včera o 13:59

zamestnávateľ ti nedal Potvrdenie o zdaniteľných príjmoch?

najjulinka
Včera o 14:46
@lucka_ke

pýtaj sa poradíme

@lucka_ke ako podať elektronicky danove? zaregistrovala som sa dnes, len neviem sa tam vobec zorientovať. Podavam danove typu A - len zo zamestnani.