icon

Považuje banka investovanie cez XTB za rizikové?

5. feb 2025

Zdravim otvoril som si konto na xtb a chcem pravidelne investovat mesacne 700eur len sa bojim ci v buducnosti pri brani hypoteky nebude mat s tym banka problem ze som mesacne tam posielal taku sumu a ci ma neoznacia ako rizikoveho. Dakujem

aliziana
5. feb 2025

A ako sa to tá banka dozvie? To nie je hypotéka, úver, čo ide do úverového registra

autor
5. feb 2025

@aliziana tak ked kontroluju hazardne hry prevody tak ci aj xtb nebudu brat ako hazard

zic
5. feb 2025

Ale xtb je jeden z najserioznejsich brokerov siromo daleko... od hazardu to ma daleko. Nevidim dovod, aby to riesili...

matusformanek
5. feb 2025

100% nie. XTB je seriozny broker. Roky používam a viem serioznost aj dokazat.

autor
5. feb 2025

@matusformanek to nepochybujem ja len ci banka nespochybnuje to ze klient tam dava peniaze a dajme tomu traduje rizikovo

matusformanek
5. feb 2025

Posielať peniaze na xtb neznamená že traduje bezhlavo. Ja na xtb dokázateľne investujem dcérkam na budúcnosť. Záleží čo si tam kúpite. Na xtb sa dá kúpiť aj konzervatívne portfólio

autor
5. feb 2025

@matusformanek to chapem ja mam na xtb zainvestovane rozumne len mi ide o tom co na to banka ked vidi xtb

matusformanek
6. feb 2025

banka nič. Banka nevidi vaše portfolio, nevie čo kupujete. Praveže vas budu považovať za klienta ktory tomu rozumie. Mna tak v banke lakali na x ich vlastnych fondov, ako zarucena a najlepsia cesta ako zhodnotit majetok. Ja ze nie, dakujem, ja sa tomu rozumiem a prednašam o tom, že ak pani chce, tak jej to môžem na mieste vysvetliť o čo je lepši nakup u IBKR alebo XTB. Da sa to aj krasne zratat na papier-len rozmyslanie ludi boli, to je to

zic
6. feb 2025

To by som im kontroval, ze urcite lepsie v xtb ako cez banku 🙂 🙂 (jedine, kto sa ako tak priblizuje rozumnemu investovaniu je asi slsp cez georga, i ked aj tam su tie poplatky na hrane)... ostatne banky su bieda 🙂
Takze vlastne by si mal mat plusove body

peto8892
6. feb 2025

XTB je platforma. S rizikovým faktorom to nemá nič spoločné. Rizikové môžu byť investície, ktoré cez platformu spravíš.