icon

Pôžička od nebankovky Maják v hodnote 900 eur

blacksabbath
7. dec 2022

Zdravim , má niekto skúsenosti s nebankovkou Maják ? Poprípade finzo.sk?

bluka2
7. dec 2022

Dobrú skúsenosť s nebankovkou nemá snáď nikto, nie?

moonlight1210
7. dec 2022

Asi tie peniaze potrebujes, ale ste pripraveni splatit 1200€ (urok 33-37%).
Mesacne po cca 40-90€ (podla doby splacania)?

jarka_black
7. dec 2022

Na osobnom účte nemáte predschválenú pôžičku? Tam stačí kliknúť.

@bluka2 Ale má. Včera mi jeden bezdomovec hovoril, že si dávnejšie požičal a že super, hneď mu poslali, koľko potreboval.

liusa82
7. dec 2022

nechcem byť zlá,len aby potom nehúkal maják aj so sírenou spolu s policajtmi a exekútorom na krku..a to s tými bezdomovcami,tam asi platí,hlavne že sa ludia vedia podpísať.Dajú to asi hockomu.Ja som fakt vdačná že pôžičky a financie nemusím riešiť.Ale tie úroky majú neskotučné

hellwant
8. dec 2022

@jarka_black Hm...no a to im bude vracat z predaja Nota bene, ci vratnych plechoviek a flias? Lebo casÿ z nich iz pracovne navyky nema a je problem sa zamestnať. Nechapem, ako z neho dostanu peniaze a naco mu pozičiavali...

zuzinka888
8. dec 2022

@hellwant pozicali mu ked este mal byt/dom. Ale tie sialene uroky nevladal splacat + vydieranie a zastrasovani.....Zial vela ludi na to doplatlo, ze si pozicalo od uzernikov.😥

jarka_black
8. dec 2022

@zuzinka888 Presne tak.

jarka_black
8. dec 2022

Bezdomovcovi nepožičia nikto. Ale takýmto spôsobom sa bezdomovcom dá stať.

Realita: tento rok sa zvýšilo u mnohých Slovákov riziko nesplácania úverov. Jednoducho mnohí na to nebudú mať.

ramzes1980
Odpoveď bola odstránená
hellwant
8. dec 2022

@zuzinka888 To ano, toto viem a je to svinstvo. Ale jarka pisala bluka2, ze bezdomovec sa jej chvalil ako dobre, ze mu požičali- toto musel byt iny prípad, toto nechápem. On uz bol bezdomovcom, tak to napísala. Jedine, ze nejaku casť pozemku by mal, ze by im to pripadlo.

zuzanka.zuzu
8. dec 2022

@hellwant to bol sarkazmus.... 🙈
@jarka_black mňa to pobavilo 😀 ale očividne si zostala nepochopená.... dobrý level sarkazmu, oceňujem 👍

hellwant
8. dec 2022

@zuzanka.zuzu Jaj taaak 😁

zuzinka888
8. dec 2022

@hellwant citaj este raz. Ze mu davnejsie(vtedy este nebol bezdomovec) pozičali.

hellwant
8. dec 2022

@zuzinka888 ale myslela to ironicky. Cele sa to doplietlo🙃 V pohode aspon sranda😉

jarka_black
8. dec 2022

Bol to sarkazmus. Ako forma. Ale založené na skutočnej tragédii.

Mala som kolegu, ktorý si požičal od nebankovky na staršie auto, pár tisíc. Nesplácal, z rôznych príčin. Dlh narástol na desiatky tisíc, keďže úrok bol vysoký. Žena sa s ním rozviedla a ešte predtým zrušila BSM - aspoň ona sa uchránila. On sa momentálne potuluje, ale nie je "klasický" bezdomovec, pretože pracuje na čierno a ako tak prežíva zo dňa na deň, má kde prespať. Pomoc s osobným bankrotom nechcel.

milluska
7. nov 2023

@blacksabbath ahoj, aj si zistila nejaké info ohľadom Majáku? Tiež mi ponúkajú možnosť požičať si.... Je to vraj forma p2p, pôžičky od investorov...

davido1
Autor odpoveď zmazal
dadkamg
10. júl 2025

Nie je pravdou, ze vychadzaju vzdy v ustrety. Vysoke pokuty pri omeskani s platbou aj napriek prosbam o pomoc pri rieseni s omeskanim platby. Neustale bombardovanie telefonatmi aj 3x denne. Aj napriek telefonickej dohode zasielanie upomienok, a to od 5, 20, az do 50 Eur. Neochota komunikovat pri vzniknutych prosbach o odklad splatky o par dni. Nikdy viac.