icon

Pôžička od silveruver.com - skúsenosti

vikusiacik
13. jún 2023

Ahojte, máte niekto skúsenosti https://www.silveruver.com/ alebo ste už počuli o tom, či je to podvod? Zamietli mi v banke aj nebankovke úver, tak som našla toto.

babovka2321
13. jún 2023

@vikusiacik jasne, zober pozicku, ZAPLAT NAJSKOR POPLATOK a potom plac, ze mas este menej penazi. Ved takto to byva, ze najskor musis zaplatit, aby ti pozicali peniaze, nie?

hiro
13. jún 2023

Tu si pozeraj doveryhodnost stranok:
https://www.scamadviser.com/check-website/silve...
Sice ma az 30% ale to len preto ze ju este ludia nestihli nahlasit ako podvod, ta stranka bola zaregistrovana vcera a uz vidime ze sa ludia dali nachytat:
Registered On:2023-06-12

sheila121
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
vikusiacik
autor
13. jún 2023

@hiro ďakujem

vikusiacik
autor
13. jún 2023

bože no ja som trúba, aj sa mi zdalo , že je to odrb, ale ja som im tam poslala aj rodne číslo aj občiansky ... tak teraz len dúfať, že mi údaje nezneužijú

ropucha6
13. jún 2023

@vikusiacik nemyslis vazne dufam.

daniela1911
13. jún 2023

@ropucha6 na českom teraz bežala séria dokumentov o exekuciach v ČR, človek až neveril že niektoré prípady sú reálne. Ale tu vidíme, že ľudia nerozmýšľajú…

mb2021
Odpoveď bola odstránená
sasanka605
13. jún 2023

@vikusiacik asi by som nahlasila strateny obciansky byt tebou. Aj potom ale budes mat o 16€menej

mb2021
Odpoveď bola odstránená
jaroslav81
13. jún 2023

@vikusiacik a prečo ti zamietli? Lebo maš exekúcie? Lebo si v minulosti nevedela splácať alebo nemáš príjem? Banky vedia prečo ti nedajú

hiro
13. jún 2023

@mb2021 Joj, no. Ok, nemusi ze strateny - ma 2 moznosti - bud ze si mysli ze moze byt zneuzity (lebo ho poslala na podvodnu stranku) alebo ak bol vydany pred rokom 2021 tak si ho moze bez problemov vymenit z dovodu vyprsania platnosti certifikatov (to ten znamy problem).

sasanka605
14. jún 2023

@mb2021 nie, kludne môže povedať ze im poslala svoje udaje, cele a prefotene a dobrovolne. 🤦🏼‍♀️

mjk40
14. jún 2023

s pôžičky do pôžičky to je cesta do pekla, keď vám už odmietli aj v nebankovke tak ste na tom dosť zle a ďalšia pôžička (neviem načo ju síce potrebujete) je to posledné čo vám treba.

viera27
14. jún 2023

Postav sa realite. Ked ta zamietla este aj nebankovka,tak jednoducho na splacanie nemas a dostanes sa do este vacsieho pruseru. Pokial v dohladnej dobe necakas zazracny prisun penazi (dedicstvo od tetky z ameriky),tak sa tomu postav celom. A zacni makat na zvyseni prijmu,nie vydavkov (splatky)

mb2021
Odpoveď bola odstránená
sasanka605
15. jún 2023

@mb2021 ja jej nic nekazem. Ty si jej akurat poradil vyhlásiť sa za nesvojprávnu, skvele. To ze niekto môže zneužiť jej udaje medzitým nevadi. Skus jej poradiť nieco užitočné a prosim, chod sa odbaviť na niekom inom.