Pôžička počas rodičovskej dovolenky
Dá sa vybaviť menšia pôžička 5/6tisic na rodičovský príspevok mám známu ktorej normálne dali čo k tomu treba je to možné v každej banke ?
@denkabemommy tak asi áno bola to VÚB😘
Ved nech Ti priatel pozicia. Ak robi v DE, ma z coho
Preco radsej nenasetris a postupne nebudes prerabat? Ako za mna nie dobre riesenie ak to nie je na nieco co vazne potrebujes..
@amiy urcite by som nesla do toho ... berme to tak, ze peniaze na splatky budes mat od muza... stane sa mu nieco nedajboze.. co vtedy? Nemate nic nasetrene? Muz alebo teda priatel.. asi nie ste manzelia.. nech ti dava po castiach... ak nemas pracu urcite neber pozicku... ale vlastne moze ti byt jedno co si myslime.. a zaroven nevies ci ta zena co mala pozicku vo vub ci nemala nejakeho disponenta atd.. lebo tak ako pises to nefunguje
@amiy je tvoj byť v havarijnom stave, že musíš prerábať?
Čo sa týka frajera, zbytočne si od neho nepožičiavaj. Pri rozchode ti možné dosť skomplikovať zivot
@mk1111111111
@zmrzlinka2021
@sweet20
@kitycat
Nemusím ale vysvetlím Tak že tak to ja si od neho požičiavať nič nemusím neviem ako to mate vy v spoločnej domacnosti ale my si peniaze nedelime moje tvoje 😂 príde mi to až smiešne ako som písala vyššie máme spolu dieťa žijeme spolu 4 roky peniaze máme spoločné v byte mám vlastný salón robím mihalnice obočie permanentný makeup linky pery atď dosť sa to rozbieha co som nečakala a chcela som si to trochu prerobiť len že keď že ja chcem všetko hneď nechcelo sa mi šetriť chcela som to riešit tak ako som písala vyššie ani nie riešiť skôr som len uvažovala ale keď som nad tým dlhšie premýšľala uvedomila som si ze netreba si zbytočne robiť dlžoby len tak z rozmaru tak že na to pôjdem postupne čo sa týka toho priateľa jasné že by mi na to dal ale máme doma 8 mesačne dieťa určite bez hlavo nedám len tak tolko peňazí 😊
Dá sa to,ale tebe samej to kvôli rodičáku neuznajú, v takom prípade by boli potrebné aj príjmy partnera/manžela na schválenie a pôžička ide na vás oboch, vlastná skúsenosť a to pri menšej sume spotrebného úveru.
@veronikah96 ďakujem

@amiy nie, nie je to možné v žiadnej banke 🙈