Prechod z Unionu do Dôvery
Dobrý deň, chcela by som pravdepodobne zmenit poisťovňu u Unionu na Dôveru. Nalomil ma pán ktorý mi volal z poisťovne. Samozrejme je to jeho praca ziskat čo najviac klientov ale keď som si to tak porovnávala tak sa mi naozaj pozdáva viac dôvera. Ak je tu niekto kto ku nim prešiel od unionu ste spokojný?
Tak samozrejme, že ti povie len tie pozitíva.. Rozhodnutie je len na tebe. Zamňa Dôvera je najhoršia.
A koľko ti slúbili, že preplatia? Nám VšZP pred 2r a tento rok preplatila celú sumu horného aj dolného fixného.
Tak samozrejme, že ti povie len tie pozitíva.. Rozhodnutie je len na tebe. Zamňa Dôvera je najhoršia.
@ibrunova kvôli čomu ak smiem vedieť?
nerob to, union je jediná poistovňa ktorá je aktualne v zisku
info z tohto tyždňa
dovera ti nedá nič čo nemá union
Toho je viac. Ale.. Ja sa zásadne držím názoru, že ak mi niekto núka po telefóne čokoľvek, tak z princípu to odmietam.
Napr ze lieky ti preplatia ako dospelemu iba ten prvy rok a basta. Viac nie. Ja som od zaciatku v unione a ani mi nenapadne menit.
A nie sú náhodou tieto presuny po telefóne už zakázané?
Z dovery najviac a najintenzivnejsie oblbuju a tahaju k sebe, na pozadi je financna skupona Penta 🤑 Za mna vyhrava Union ✌️
Ahoj, keď som odchádzala z VŠZP sa ma pani odtiaľ pýtala , do ktorej poisťovne idem . Povedala som, že do Union a ona mi nato odpovedala , že chvála bohu hlavne nie do dôvery . Tak niečo na tom asi bude .
Aj my zvažujeme prejsť z unionu do dôvery, paci sa mi doplatok liekov pre dospelých do 300e aspoň naposledy to tak mali keď som pozerala, ak sa niečo nezmenilo, union mi už nemá čo ponúknuť, dôvera ma toto navyše, takže ideme asi všetci tam.
Napr ze lieky ti preplatia ako dospelemu iba ten prvy rok a basta. Viac nie. Ja som od zaciatku v unione a ani mi nenapadne menit.
@e1i Ja som v Dôvere niekoľko rokov a tých 300 eur je limit...nie je to ročný limit ale keď si vyčerpáš, tak nemáš nič...ono sa to presúva z roka na rok...aktuálne po 5 rokoch v Dôvere tam stále mám vyše 200 eur 🤣🤣🤣
Ja mám dôveru a som spokojná, apka, benefity, komunikácia, schválenie 2 operácii, dodatočné korekcia, u lekárov, s ničím som nemala problém.

Najviac ma zaujali preplatky na lieky aj pre dospelých nie len pre deti ako v unione, vraj im ostali aj zubné benefity a preplácanie strojčeka čo synovi asi bude treba za niekoľko rokov.