Prečo ma banky neustále oslovujú na osobné stretnutia?
Ahojte dneska ráno som dostal telefonát z bank,že sa mam osobne dostaviť tým,že mi budú vysvetľovali zmien,ale nejako tomu neverím.Myslite,že budú mi vysvetľovať a oboznamovať,že od nového roka budú zmeny v bankách?.Alebo,že si mam založiť druhu banku.Chodia aj vám telefonáty a volajú vás na osobne stretnutie? a otravujú. Minule som bol v banke núkala mi pôžičku,hypotéku,povedal som im,že sa mi neoplatí brať pretože nemám manželku,deti presnejšie založenú rodinu a bývanie nič také...ta pani len toľko...v poriadku....A to bolo všetko..Druhy krát zase mi zavolali po pol roku,že zase mam prísť a zase to iste a dala mi len výpis papiere a to bolo všetko.....Dneska to iste doma sme sa povadili s mamu,že načo som im zdvíhal,lebo sa boji,že niečo podpíšem a dostanem sa do problémov a nikto mi nepomôže aj keď mam brata Finančného poradcu a ma svojich klientov a robí s bankou a vie o čo sa jedna raz ma upozornil..už som zúfalý a vystresovaný s toho 😒 ......išli bi ste na mojom mieste ku nim do banky?.....ešte mi povedala,že dostanem kávičku počas sedenia a že to bude v nejakom Hotely zasadačke a zabezpečia mi aj obed štvrtok majú mi upresniť ........išli bi ste do toho???.....očo im ide vlastne??...čo chcú o do mňa??....🙄...Robí niektorá z vás v Banke vysvetli mi to prečo toľko ma otravujú?...
@anonym_44a817 no ved práve šak tak mi to hovorila po telefonicky ani mne to nešlo do hlavy jak na káve neviem ako to myslela ved na pracovisku nepijú kávy keď majú svojich klientov
@stelly652 si dospelý tak zavolaj naspäť, že rušíš stretnutie. 🤷🏼♀️
@stelly652 Pokiaľ ty nepotrebuješ nič z banky ani s bankou riešiť, tak slušne odmietni. Povedz, že nemáš čas a ani potrebu sa teraz stretávať. Ak niečo budeš potrebovať, nejaký bankový produkt, tak sa ozveš.
Strata času. Ak vôbec to bol telefonát z banky. Banky zvyčajne nevolajú klientov na obed. Max. si dohodnú stretnutie na pobočke. To by si musel byť fakt VIP klient, aby ťa osobný bankár zavolal na obed.
@stelly652 si dospelý tak zavolaj naspäť, že rušíš stretnutie. 🤷🏼♀️
@denkabemommy a ona zase presunie na dialši deň stretnutie nedajú mi pokoj
@stelly652 Pokiaľ ty nepotrebuješ nič z banky ani s bankou riešiť, tak slušne odmietni. Povedz, že nemáš čas a ani potrebu sa teraz stretávať. Ak niečo budeš potrebovať, nejaký bankový produkt, tak sa ozveš.
Strata času. Ak vôbec to bol telefonát z banky. Banky zvyčajne nevolajú klientov na obed. Max. si dohodnú stretnutie na pobočke. To by si musel byť fakt VIP klient, aby ťa osobný bankár zavolal na obed.
@chrobak7 máš pravdu zajtra im zavolám a či sa pohnevajú či ne mne to je jedno a keď zas budu volať tak im nezdvihnem
@stelly652 to budú nejakú kšeftári- odkedy banka pozýva klienta na stretnutie s obedom do zasadačky? Pokiaľ si sám neodhalil, že je to podvod, tak mama ma pravdu- nikam nechoď, lebonta nahovorila na nejaku sprostost
@stelly652 banky nepozývajú klientov do hotela na kávičku.Dobre si to pochopil?
Jednoducho tam nechoď. A keď ti budú zase volať,tak sa neposer a rázne povedz,že nech ťa prestanú otravovať.
Ty si ten,čo mu mama zobrala kartu a berie mu peniaze z účtu?
@chrobak7 máš pravdu zajtra im zavolám a či sa pohnevajú či ne mne to je jedno a keď zas budu volať tak im nezdvihnem
@stelly652 Ešte otázka - to je banka, v ktorej máš účet, alebo iný produkt (napr. úver, bezp. schránku a pod.) ? Alebo to je úplne iná banka, s ktorou nemáš žiadne obchodné vzťahy?
Ak to druhé, tak neviem, prečo máš problém ich odmietnuť. Ani len nahnevať sa nemôžu. Zoberie si zoznam a zavolá ďalším 30 ľuďom.
@stelly652 to budú nejakú kšeftári- odkedy banka pozýva klienta na stretnutie s obedom do zasadačky? Pokiaľ si sám neodhalil, že je to podvod, tak mama ma pravdu- nikam nechoď, lebonta nahovorila na nejaku sprostost
@palicka sú kšeftári mal som sa jej pytať počas volania,že očo vlastne ide a čo chcu tam o do mňa a pritom neviem odkiaľ vedia že ja mam vybaveny 2.pilier a všetko vedia o mne
@stelly652 Ešte otázka - to je banka, v ktorej máš účet, alebo iný produkt (napr. úver, bezp. schránku a pod.) ? Alebo to je úplne iná banka, s ktorou nemáš žiadne obchodné vzťahy?
Ak to druhé, tak neviem, prečo máš problém ich odmietnuť. Ani len nahnevať sa nemôžu. Zoberie si zoznam a zavolá ďalším 30 ľuďom.
@chrobak7 moja banka to je tam mam u nich založený účet,Revolut kartu a uver nemám
@stelly652 ale dajú, keď jednoducho povieš, že sa stretnúť nechceš, nech ti to pošlú na internet banking 🙂
@stelly652 ale dajú, keď jednoducho povieš, že sa stretnúť nechceš, nech ti to pošlú na internet banking 🙂
@denkabemommy no šak ano presne majú môj GMAIL tak nech mi to pošlú čo vlastne chcú ja tam im nič nebudem podpisovať a potom sa dostanem do problémov
Dobre ľudia zajtra im zavolám,že ruším stretnutie a nech mi pošlú na môj firemný GMAIL spravu
Toho brata si preco neoslovil?
Toho brata si preco neoslovil?
@vanilkovazmrzka tak nechcem ho osloviť ,že môj brat robí Finančného poradcu a ma svojich klientov,ktorý majú problémy s bankou a rieši to nechcem to spomínať im v Banke bojím sa už aj mama mi to spomínala nehovor nič o bratovi v banke....A mal som ho osloviť???.....
Dobre.. predychame. Asi si taky jednoduchsi clovek. Oslovit brata znamena - ty zavolas bratovi a opytas sa ho na danu situaciu a brat, ktory sa v danej oblasti vyzna, ti poradi ako sa zachovat.
Ako vidis, nikde tam nespominam banku, lebo hovorim o rozhovore medzi tebou a bratom
Si svojpravny? Asi si, potrebujes ty nieco od banky? Nepotrebujes. Vies kde je cervene tlacitko na ukoncenie hovoru? Obmedz sa na slova - Dobry den, nemam zaujem, dovidenia. Uplne padnuty na hlavu nie si snad, to zvladnes. Nemas dlhy, nemas nic a nepotrebujes nic … tk dovo, dopo.
Dobre.. predychame. Asi si taky jednoduchsi clovek. Oslovit brata znamena - ty zavolas bratovi a opytas sa ho na danu situaciu a brat, ktory sa v danej oblasti vyzna, ti poradi ako sa zachovat.
Ako vidis, nikde tam nespominam banku, lebo hovorim o rozhovore medzi tebou a bratom
@vanilkovazmrzka šak aj mam na mysli mu zavolať jemu bratovi a nech on to vyrieši za mňa keď sú naši taky prísny na mňa s bankou
@vanilkovazmrzka šak aj mam na mysli mu zavolať jemu bratovi a nech on to vyrieši za mňa keď sú naši taky prísny na mňa s bankou
@stelly652 panebože. Veď keď tam nechceš ísť, tak ich odmietni a nechoď. A keď ťa unavujú telefonáty od nich, tak im povedz, že si neželáš aby ťa kontaktovali telefonicky, ale výlučne emailom. Keď pohrozíš odchodom z ich banky, určite dajú pokoj a volať nebudú.
@anonym_44a817 no ved práve šak tak mi to hovorila po telefonicky ani mne to nešlo do hlavy jak na káve neviem ako to myslela ved na pracovisku nepijú kávy keď majú svojich klientov
@stelly652 to bude podvod....z banky bežného klienta neberú ani na obed ani na kávu...ale veď choď , najedz sa ale nič nepodpisuj.....
Poslúchni mamu, má viac rozumu. Žiadna banka ti nebude platiť obed. Ak tam chceš ísť zober mamu alebo brata so sebou, sám nikam nechoď.
Ked zdvihnes cudzie cislo, pra veta je Sme xyz mate chvilu na kratky monitorovany rozhovor❓po vejto uvodnej vete ja vypinam, pretoze neexistuje nic, co by mi ponukli, vnutili, pretize vsetko mam. Sprvu mi aj bol luto tento postup, lebo vsak kazdy sa musi nejak zivit, ale viem, ze pod mojim t. c. ich maju este tisic. Raz som vymakla pri predvolebnom prieskume a stratila 40.min. Dakujem, nic nechcem od "navolavacov". Raz som podlahla s vymenou prijemneho Easy za pausal a radsej som mohla padnut do septika. Ty to nejak moc prezivas a ti "smejdi" si ta uz osacovali na nejaku lotrovinu, nenechaj sa nachytat, doba je priserna na taketo svinstva😡
Urcite nie do hotelov, ale na pobocke ti spravia kavu. Ja ked mam v Magnifice posedenie a cakam, ze ma predi mnou klienta, pani co prerozdeluje klientov mi ju ponukne.
To urcite nebude banka... aka spolocnost? To sa mi nezda
@stelly652 bol som viac krát na takomto posedení, je to mrhanie časom, nechoď tam. Rovno im oznam ze nechceš byt visc krat kontaktovana s ponukou ze sa ozveš/zastavíš keď budeš niečo potrebovať.
Ono je to takže ak je dáka zmena niečo ti vysvetlia ale hlavne ponúknu niečo ďalšie.
Ak zarábaš nad určitú sumu, zaradia Ťa do skupiny ľudí, ktorým potom vyvolávajú a rozprávajú rozprávky o tom, že si dobrý klient, že Ti pridelili osobného bankára a podobne.
Bol som zvedavý, tak som raz na to stretnutie šiel.
Zobral ma chlapík do akejsi kancelárie, pohostil ma a začal mi rozprávať o zaručených inestíciach, ktoré ponúkajú len vybraným klientom.
Proste len cítia peniaze a chcú na Tebe zarobiť. Treba ich odmietnuť.
A to aká BANKA? Aké banky ti majú volať? Popravde sú také akčné bankarky co budu vyvolávať a volat ale nie len tak... a kraviny zastavte sa a bla bla. Ale žiadne kávičku a obedy.
Ďalej nechápem aké výpisy a neviem co ti dávajú na pobočke. To máš tam zriadené zasielanie?? To ta volajú do tvojej banky? Lebo za to ta môžu volat - prevziať si dokumenty, kartu... hocičo a ano aj to s vip klientom ale tam nevolaju tiez kazdu chvilu a riesia nove produkty (nejde len o vysku prijmu ale aj napr ak mas viac financii na uctoch a tu sa nam stalo ze sa z nasej banky info dokonca dostalo k nejakej inej banky a hned nam.zacalj vyvolavat a samozrejme nevedeli nam povedať z kade maju kontakt a akou nahodou vedia co riesime v nasej banke🤨). Ale to by ti hádam povedali.
Inak na telefonáty z mojej banky reagujem " dobrý deň, ďakujem ale nič nepotrebujem a dovidenia"... na volania od cudzích bank (???? ) " z kade mate moje číslo a prečo ma voláte??" Zbohom, dovi... zase nedvíhal telefóny je hlúposť nakoľko hocičo sa moze diať...
A to ze máš brata poradcu nič neznamená, netreba mať z bank fóbie. Proste treba vedieť kto, z kade a prečo.vola = nič nepotrebujem, rozlúčiť sa a vybavene. Rôznych predajcov potom blokujem, nepotrebujem investovanie, ponožky ani odpovedať na kadejaké prieskumy

@stelly652 Nikdy som si nebola posedieť v banke na káve a obede.