icon

Prečo mi banková aplikácia ukazuje nulový zostatok?

Včera o 16:31

Prosím vás, podeľte sa o skúsenosť ak by vedel niekto poradiť alebo stalo sa mu niečo podobné. Ide o to, že v rámci mojej bankovej appky mám jednak bežný účet a potom aj investovanie do fondov. To mám ako zvlášť oddelené od bežného účtu ale pekne mi ukazovalo sumu na investovaní aj celú sumu spolu s účtom dokopy. No a super vec, že zrazu tam je už pol dňa okrúhla 0 😧 Pritom naposledy som si istá, že som tam mala okolo 3060 €. Je toto normálne!? Stalo sa to už niekomu? Ďakujem.

anonym_f53883
Včera o 16:40

v banke ti na to určite dali odpoveď keď si ich kontaktoval 😉

ema190
Včera o 16:40

Možno má banka nejakú chybu v appke a treba ju aktualizovať alebo znovu nainštalovať. Poprípade zavolať do banky.

autor
Včera o 16:43
@ema190

Možno má banka nejakú chybu v appke a treba ju aktualizovať alebo znovu nainštalovať. Poprípade zavolať do banky.

@anonym_f53883 no nekontaktoval, uz je mimo otvaracich hodin ale inac velmi prinosna odpoved k teme 👍
@ema190 no jedine v to dufam ze to je daka chyba. preto sa pytam ci sa to niekomu nestalo. a jasne, ze sa budem informovat v banke no dnes uz je neskoro..

ema190
Včera o 16:44

Tak ak tak zajtra zavolať a je

kavasmliekom
Včera o 16:52
@anonym_autor

@anonym_f53883 no nekontaktoval, uz je mimo otvaracich hodin ale inac velmi prinosna odpoved k teme 👍
@ema190 no jedine v to dufam ze to je daka chyba. preto sa pytam ci sa to niekomu nestalo. a jasne, ze sa budem informovat v banke no dnes uz je neskoro..

@anonym_autor zavolať môžeš aj mimo otváracích hodín na nonstop infolinku, kde sa rieši blokovanie, krádež atď. Určite ti dajú odpoveď.

guudy
Včera o 16:52

@anonym_autor preco si nevolala do banky hned ako si to zistila? Pises, ze pred si to zistila pred pol dnom, kedy boli banky otvorene. Nikto iny ti totiz neodpovie, preco mas na ucte zostatok taky aky mas…

sevrin
Včera o 16:56

@anonym_autor hekeri ti vybrakovali účet. Nič neobvyklé v dnešnej dobe.

anonym_f53883
Včera o 17:06
@anonym_autor

@anonym_autor ktorá banka nemá 24 hodinovu klientsku linku?
Pred pol dňom boli tiež banky zatvorené?

anonym_610719
Včera o 17:55

v pohyboch na účtoch ukazuje posledné dni podozrivé výbery?

autor
Včera o 18:07
@kavasmliekom

@anonym_autor zavolať môžeš aj mimo otváracích hodín na nonstop infolinku, kde sa rieši blokovanie, krádež atď. Určite ti dajú odpoveď.

@kavasmliekom dakujem, za konecne normalnu radu. Zavolala som a ze to maju nejaky technicky vypadok.

evulienkaeko
Včera o 20:44

Pokiaľ sa jedná o unicredit bánk tak to neny nič neobvyklé, ja tam mam teraz tiež nulu, oni takéto výpadky mali už viackrát a vždy to potom normálne nabehlo

autor
Včera o 22:24
@evulienkaeko

Pokiaľ sa jedná o unicredit bánk tak to neny nič neobvyklé, ja tam mam teraz tiež nulu, oni takéto výpadky mali už viackrát a vždy to potom normálne nabehlo

@evulienkaeko ano, presne unicredit. No je to dost blbe takto, keby aspon cloveka informovali o tom. Zda sa mi to neseriozny pristup zo strany banky lebo klient nevie co sa deje.

anonym_fcd2aa
Včera o 22:28

Mne sa stalo, že mali výpadok, aj som vyvolávala, išla som tam osobne, robila poplach, aj ma tak poslali domov s plačom a na druhý deň to bolo v poriadku🙏🏼 bola to VÚB

autor
Včera o 22:34
@anonym_fcd2aa

Mne sa stalo, že mali výpadok, aj som vyvolávala, išla som tam osobne, robila poplach, aj ma tak poslali domov s plačom a na druhý deň to bolo v poriadku🙏🏼 bola to VÚB

@anonym_fcd2aa no tak super to nakoniec dopadlo az na tie stresy, co robia cloveku... 😖 snad aj v mojom pripade to tak bude.

anonym_fcd2aa
Včera o 22:53
@anonym_autor

@anonym_fcd2aa no tak super to nakoniec dopadlo az na tie stresy, co robia cloveku... 😖 snad aj v mojom pripade to tak bude.

@anonym_autor a tiež to boli fondy..
Neboj, bude to v poriadku🍀