icon

Prečo mi PSS stále posiela e-maily po zrušení účtu?

22. feb 2026

Ahojte, v roku 2019 som zrusila sporenie, účet v PSS a všetke peniaze mi previedli na bankový účet.
Teraz som si všimla, že mi stále chodili emaily každý rok z PSS, aktuálny výpis z účtu a zmeny podmienok. Nikdy som to nezaregistrovala, lebo na daný email, mi chodí plno emailov z cestoviny, ponúk atď. Čiže za 7 rokov som si nevšimla žiadnu spravu z PSS až dodnes. Prečo mi stále posielajú aktuálny výpis, ak som peniaze vybrala?
Čo to znamená? Nemôžem tam mat nejaký dlh? Do účtu sa neviem prihlásiť, nepamätám si údaje. Ďakujem

anonym_f08d9e
22. feb 2026

@anonym_autor len taky napad... zajtra rano zavolaj priamo tam a budes vediet na 100%... mozno si vybrala peniaze, ale nezrusila nejaky ucet?

autor
22. feb 2026
@anonym_f08d9e

@anonym_autor len taky napad... zajtra rano zavolaj priamo tam a budes vediet na 100%... mozno si vybrala peniaze, ale nezrusila nejaky ucet?

@anonym_f08d9e viem, že som tam bola osobne a chcela som zrušiť účet. Viac si nepamätám a nemám už ani staré podklady, dokumenty k tomu.
Poskytnú mi informácie telefonicky, keď neviem ani číslo starej pôvodnej zmluvy?

denisa1284
22. feb 2026

@anonym_autor ja som tam presne kvoli tomu volala v piatok, tiez som zrusila asi v 2019 a vsimla som si vypis v mailoch, volala som na tu linku a tam mi pani povedala, ze tam mam este dake sporenie, ze tam mam 0,35€ na sporeni, tak som sa objednala v utorok tam idem na pobocku a zrusit to

denisa1284
22. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_f08d9e viem, že som tam bola osobne a chcela som zrušiť účet. Viac si nepamätám a nemám už ani staré podklady, dokumenty k tomu.
Poskytnú mi informácie telefonicky, keď neviem ani číslo starej pôvodnej zmluvy?

@anonym_autor staci povedat rodne cislo a povedia ti

lululucy
22. feb 2026

Ja som to tiez pred rokom telefonicky overovala. Tiez sme zrusili ale vypis chodil. Vraj to nic nieje. Uz si nepamatam co presne povedali,ale neriesim dalej

tibor79
23. feb 2026

Presne aj my sme zrušili v r. 2020 a stále chodí od nich voľačo. Ani to nečítam. Zrušiť som bola osobne.