icon

Prečo PayPal neakceptuje MasterCard v niektorých obchodoch?

vanilkovazmrzka
7. jún 2025

Ahojte, pouzivam paypal roky rokuce na platby vo vsetkych eshopoch, kde sa da. Odkedy mi banka vymenila kartu z visa na mastercard, stava sa mi pomerne casto, ze mi u nejakeho obchodnika platba neprejde, ako keby som v paypale nemala zadanu platnu kartu. Ale deje sa to iba v niektorych shopoch, vo vacsine shopov mi platba prejde tak ako vzdy. Nema niekto posobnu skusenost, ze preco mi paypal s mastercard kartou v niektorych shopoch funguje a v niektorych nie? Cim to je? Napr - aboutyou mi platba prejde ako vzdy, stylevana mi platba neprechadza opakovane /tu som ale nikdy predtym nekupovala, takze neviem ci je to kvoli novej karte alebo paypal vseobecne/

niekto2hy
7. jún 2025

@vanilkovazmrzka Ja nemam s MC kartou pri platbe cez PP ziadny problem.Skor si myslim ze je problem na strane banky.

romino
8. jún 2025

@vanilkovazmrzka tuez by som to riesil s bankou.
Som aj minule volal do banky kvoli dakej platbe, sice nie cez paypal.
Jasne mi povedali ze preco obchod odmietol platbu.
Bol to uplne iny dovod ako co vravela hlaska pri pokuse o platbu

missviolet
8. jún 2025

Ja ti len viem povedat ze stylevana v kombo paypal a visa nikdy nerobila problem

vanilkovazmrzka
autor
8. jún 2025
@romino

@vanilkovazmrzka tuez by som to riesil s bankou.
Som aj minule volal do banky kvoli dakej platbe, sice nie cez paypal.
Jasne mi povedali ze preco obchod odmietol platbu.
Bol to uplne iny dovod ako co vravela hlaska pri pokuse o platbu

@romino mne nedava ziadnu hlasku, iba ze mam zadat platobnu kartu - uz v tom paypal rozhrani, pritom tam mam ulozenu tu moju kartu :( no nic, asi jedine s bankou riesit