Prečo v appke nevidím detský sporiaci účet v Prima banke?
Ahojte, zriadili sme synovi detsky ucet v primabanke aj so sporenim. Uz druhy mesiac mu odisli peniaze na sporenie, no v appke ten sporiaci ucet nevidim. Neviete preco? Popripade, tie co to takto mate, vidite aj ten sporiaci ucet?
Ani vidím takto
@anonym_aee58b dakujem, ale to mas ib. Vidis to aj priamo v mobilnej aplikacii?
@anonym_aee58b dakujem, ale to mas ib. Vidis to aj priamo v mobilnej aplikacii?
@anonym_autor appku nemám,
Vidím všetko v aplikácii, moje a aj synove účty a sporenia, taktiež termínované vklady.
Vidím všetko v aplikácii, moje a aj synove účty a sporenia, taktiež termínované vklady.
@leni1977 dakujem, myslela som si. Zajtra skusim zavolat a zistit preco to nevidim
@leni1977 dakujem, myslela som si. Zajtra skusim zavolat a zistit preco to nevidim
@anonym_autor vidno asi len, ak si to zakladala v banke.
@anonym_autor vidno asi len, ak si to zakladala v banke.
@anonym_4e5dc1 v aplikácii vidno všetko, je jedno či to zakladáš na pobočke v banke alebo cez aplikáciu online
@anonym_4e5dc1 v aplikácii vidno všetko, je jedno či to zakladáš na pobočke v banke alebo cez aplikáciu online
@leni1977 neviem teda, len si pamätám, ze ak som chcela vidiet synove vklady ap., musela som to pripomenúť v banke, aby to urobila, ak som to urobila sama doma v penazenke, tak to v mojom účte nevidím.
@leni1977 neviem teda, len si pamätám, ze ak som chcela vidiet synove vklady ap., musela som to pripomenúť v banke, aby to urobila, ak som to urobila sama doma v penazenke, tak to v mojom účte nevidím.
@anonym_4e5dc1 ja som mu sporiaci robila sama doma a mám ho v peňaženke. Mala som tam aj jeho platobnú kartu, no tá mi odtiaľ nedávno zmizla, neviem prečo.

Ani vidím takto