Prepláca Union stále doplatky za lieky pre deti?
Ahojte … doplatky za lieky pre deti už union neprepláca?
Naposledy mi v aplikácii ukázalo v auguste za júl a teraz je už koniec októbra a stále mi nenaskočili za 30.8.2024 čo som vyberala v lekárni . Tak teraz neviem či sa to už neprepláca či ako ?
Ďakujem .
Pred pár dňami som si dala vyplatiť lieky predpísané v auguste. Ale neviem kedy mi to tam nabehlo, všimla som si to tam až teraz.
Máš to v aplikaci aktivované?
Ja som si teraz dala vyplacat za marec aj za jun ale co boli v sept potraviny na recept este nenabehli
Kvoli tomuto som ja osobne presla do Dovery, tu s tymto problem nie je, zakazdym mi vsetko nacas preplatia.
Áno ja si to vyplácanie pravidelne ale vždy som to mala v appke do 3och týždňov maximálne do 4och a teraz z 30.8. ešte nemám tak preto mi je to čudné
Takže ak 8 týždňov majú na to tak ešte majú teda čas týždeň ….. no som zvedavá
@e1i no ja som zvedavá lebo ak počítam 8 týždňov od 30.8 tak to je tento piatok takže majú 2 dni na to … no neviem či im tam zavolám potom v pondelok asi ak to do piatku nebude v appke
Tak dávam update…. Lieky ktoré som vyberala 30.8 tak mi to ukázalo dnes až 30.10 čo je viac ako 8tyzdmov ale je to 2 mesiace (30teho a 30teho ) a lieky ktoré som 12.9 vyberala ešte nemám takže zase si myslím že najneskôr 12.11 ….. alebo to bola len náhoda dátumovo 😂

V septembri som si dala poslať na ucet, takže malo by to fungovať. Podľa mňa ti to len asi ešte nenabehlo..neviem..