Preplatenie dentálnej hygieny cez poisťovňu
Ahojte bola som na dentálnej hygiene,ale moja poisťovňa VŠZP ju neprepláca🫣Zubárka mi poradila, si ju dať preplatiť cez známeho,ktorý má dôveru ☺️vie mi niekto poradiť ako na to ?môj známy nemá Appku dôvera 😟
vszp ju zacala opat preplacat-aspon to mi tvrdila moja hygienicka pred par tyzdnami
VŠZP dáva benefit na dentálnu hygienu.
A čudujem sa tomu, čo ti ponúka zubárka 😃😃
Všeobecná prepláca dentálnu hygienu.....
Tak to som nevedela ,že všeobecná opäť prepláca dentálnu 😚dakujem
Známa je moja 84 ročná svokra ,ktorá už nevychádza z bytu takže na dentálnu hygienu určite nepôjde😀ale dakujem pekne za info 😀
Určite prepláca, 24.6. som bola a hneď som žiadosť podávala. Podmienky mám schválené, čakám na preplatenie
Tento poskytovateľ nie je zmluvnym partnerom VŠZP ,to mi teraz napísalo v Appke všeobecnej poisťovne 🫣🫣
Určite prepláca, 24.6. som bola a hneď som žiadosť podávala. Podmienky mám schválené, čakám na preplatenie
Aha, tak zubárka nemá zmluvu s tvojou poisťovňou 🙂
Oni nechcú zazmluvňovať, my ich už rok žiadame o zmluvu a zakaždým nám príde odpoveď, že zubárov majú dosť 🙂
Aha, tak zubárka nemá zmluvu s tvojou poisťovňou 🙂
Oni nechcú zazmluvňovať, my ich už rok žiadame o zmluvu a zakaždým nám príde odpoveď, že zubárov majú dosť 🙂
@kaca222 nooo áno nemá s ňou zmluvu ,preto mi aj poradila si to preplatiť cez inú poisťovňu…len neviem ako na to ….
@kaca222 nooo áno nemá s ňou zmluvu ,preto mi aj poradila si to preplatiť cez inú poisťovňu…len neviem ako na to ….
@lesankavh keď už ti radí takéto nezákonné veci, tak to mala s tebou rovno urobiť, aby si sa nemusela radiť na MK.
Je to falšovanie zdravotnej dokumentácie v prvom rade, zároveň tým klame poisťovňu a riskuje vysokú pokutu. Dosť sa zubárke čudujem
však to je doslova zavádzanie, ti klamat že to neprelpaca a pritom je hačik niekde inde,
Tak tak ,len som si myslela ,že sa mi vráti aspoň časť peňazí 😕
Mne už za dentalnu prišli peniaze, bola som dva mesiace dozadu. Dentalna hygienička musí robiť pod zubnou ambulanciou, inak to nepreplacajú. Tvoja zubárka, čo ti robila dentalnu, by musela výkon vykázať na meno známej, ty by si figurovala bez dentálnej, bola by písaná na známu. To sú nápady toto, fakt, nestačí len cvaknúť účtenku..
@lesankavh keď nemá zmluvu,tak u nej všetko predsa platíš keš,nie? Ako si teda mohla nevedieť,že nemá zmluvu s tvojou poisťovňou?
@rozculena veď poisťovňa prepláca malú sumu. Môj zubár najprv nemal, teraz má zmluvu a teda rozdiel v tom nie je. Iste všetko šlo hore, zdražel, ale poisťovňa preplatila koľko, 10€ za výkon?
@rozculena veď poisťovňa prepláca malú sumu. Môj zubár najprv nemal, teraz má zmluvu a teda rozdiel v tom nie je. Iste všetko šlo hore, zdražel, ale poisťovňa preplatila koľko, 10€ za výkon?
@ekira1 chodila som k nezmluvnému a poisťovňa mi preplatila 80% toho,čo by preplatila zmluvnému,cca 27 eur na jeden zub
Platila som keš a to je 55 e,poistovna preplaca myslím 30 e
@lesankavh VŠZP prepláca dentálnu hygienu. Manželka bola včera a už má aj podanú žiadosť do VŠZP cez mobilnu aplikaciu. ja sa chystám vo štvrtok.
Tak mám smolu,zubárka nemá zmluvu s poisťovňou 🫣to som nevedela 😖😖😖

lenže ten známy potom pride o svoj bonus, je to len určity počet, ked on bude potrebovat preplatit zuby alebo dentalnu ..
mudr je vtipna ako fakt
daj si web stranku dôvera tam to všetko máš