icon

Preplatenie dentálnej hygieny cez poisťovňu

lesankavh
14. júl 2025

Ahojte bola som na dentálnej hygiene,ale moja poisťovňa VŠZP ju neprepláca🫣Zubárka mi poradila, si ju dať preplatiť cez známeho,ktorý má dôveru ☺️vie mi niekto poradiť ako na to ?môj známy nemá Appku dôvera 😟

Strana
z2
sara07
14. júl 2025

lenže ten známy potom pride o svoj bonus, je to len určity počet, ked on bude potrebovat preplatit zuby alebo dentalnu ..
mudr je vtipna ako fakt
daj si web stranku dôvera tam to všetko máš

lauruska_sumienka
14. júl 2025

vszp ju zacala opat preplacat-aspon to mi tvrdila moja hygienicka pred par tyzdnami

kaca222
14. júl 2025

VŠZP dáva benefit na dentálnu hygienu.
A čudujem sa tomu, čo ti ponúka zubárka 😃😃

luliu
14. júl 2025

Všeobecná prepláca dentálnu hygienu.....

mirka2405
14. júl 2025

@lesankavh Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) od 1. apríla 2025 opäť zavádza zubné benefity pre svojich poistencov v rámci Peňaženky zdravia. Tieto benefity zahŕňajú príspevok na dentálnu hygienu a zubný strojček pre deti.

lesankavh
autor
14. júl 2025

Tak to som nevedela ,že všeobecná opäť prepláca dentálnu 😚dakujem
Známa je moja 84 ročná svokra ,ktorá už nevychádza z bytu takže na dentálnu hygienu určite nepôjde😀ale dakujem pekne za info 😀

merlinja
14. júl 2025

Určite prepláca, 24.6. som bola a hneď som žiadosť podávala. Podmienky mám schválené, čakám na preplatenie

lesankavh
autor
14. júl 2025

Tento poskytovateľ nie je zmluvnym partnerom VŠZP ,to mi teraz napísalo v Appke všeobecnej poisťovne 🫣🫣

merlinja
14. júl 2025
@lesankavh

Tento poskytovateľ nie je zmluvnym partnerom VŠZP ,to mi teraz napísalo v Appke všeobecnej poisťovne 🫣🫣

@lesankavh tak to je smola...

kaca222
14. júl 2025
@merlinja

Určite prepláca, 24.6. som bola a hneď som žiadosť podávala. Podmienky mám schválené, čakám na preplatenie

Aha, tak zubárka nemá zmluvu s tvojou poisťovňou 🙂
Oni nechcú zazmluvňovať, my ich už rok žiadame o zmluvu a zakaždým nám príde odpoveď, že zubárov majú dosť 🙂

lesankavh
autor
14. júl 2025
@kaca222

Aha, tak zubárka nemá zmluvu s tvojou poisťovňou 🙂
Oni nechcú zazmluvňovať, my ich už rok žiadame o zmluvu a zakaždým nám príde odpoveď, že zubárov majú dosť 🙂

@kaca222 nooo áno nemá s ňou zmluvu ,preto mi aj poradila si to preplatiť cez inú poisťovňu…len neviem ako na to ….

kaca222
14. júl 2025
@lesankavh

@kaca222 nooo áno nemá s ňou zmluvu ,preto mi aj poradila si to preplatiť cez inú poisťovňu…len neviem ako na to ….

@lesankavh keď už ti radí takéto nezákonné veci, tak to mala s tebou rovno urobiť, aby si sa nemusela radiť na MK.
Je to falšovanie zdravotnej dokumentácie v prvom rade, zároveň tým klame poisťovňu a riskuje vysokú pokutu. Dosť sa zubárke čudujem

sara07
14. júl 2025

však to je doslova zavádzanie, ti klamat že to neprelpaca a pritom je hačik niekde inde,

lesankavh
autor
14. júl 2025

Tak tak ,len som si myslela ,že sa mi vráti aspoň časť peňazí 😕

ekira1
14. júl 2025

Mne už za dentalnu prišli peniaze, bola som dva mesiace dozadu. Dentalna hygienička musí robiť pod zubnou ambulanciou, inak to nepreplacajú. Tvoja zubárka, čo ti robila dentalnu, by musela výkon vykázať na meno známej, ty by si figurovala bez dentálnej, bola by písaná na známu. To sú nápady toto, fakt, nestačí len cvaknúť účtenku..

rozculena
14. júl 2025
@lesankavh

Tak tak ,len som si myslela ,že sa mi vráti aspoň časť peňazí 😕

@lesankavh keď nemá zmluvu,tak u nej všetko predsa platíš keš,nie? Ako si teda mohla nevedieť,že nemá zmluvu s tvojou poisťovňou?

ekira1
14. júl 2025
@rozculena

@lesankavh keď nemá zmluvu,tak u nej všetko predsa platíš keš,nie? Ako si teda mohla nevedieť,že nemá zmluvu s tvojou poisťovňou?

@rozculena veď poisťovňa prepláca malú sumu. Môj zubár najprv nemal, teraz má zmluvu a teda rozdiel v tom nie je. Iste všetko šlo hore, zdražel, ale poisťovňa preplatila koľko, 10€ za výkon?

rozculena
14. júl 2025
@ekira1

@rozculena veď poisťovňa prepláca malú sumu. Môj zubár najprv nemal, teraz má zmluvu a teda rozdiel v tom nie je. Iste všetko šlo hore, zdražel, ale poisťovňa preplatila koľko, 10€ za výkon?

@ekira1 chodila som k nezmluvnému a poisťovňa mi preplatila 80% toho,čo by preplatila zmluvnému,cca 27 eur na jeden zub

lesankavh
autor
14. júl 2025

Platila som keš a to je 55 e,poistovna preplaca myslím 30 e

sweet20
15. júl 2025

@lesankavh nechapem tvojej otazke, tiez suhlasim vyssie, ze vszp preplaca dentalnu... ak nemas aplikaciu, chod na pobocku, tam to vybavis

sweet20
15. júl 2025
@lesankavh

Platila som keš a to je 55 e,poistovna preplaca myslím 30 e

mondolina
15. júl 2025
@lesankavh

@lesankavh
najprv si zisti či tá tvoja známa nemá vyklápačky, v tom prípade dentálna asi nehrozí.

matusformanek
15. júl 2025

@lesankavh VŠZP prepláca dentálnu hygienu. Manželka bola včera a už má aj podanú žiadosť do VŠZP cez mobilnu aplikaciu. ja sa chystám vo štvrtok.

ekira1
15. júl 2025
@sweet20

@sweet20 veď jej sama zdieľaš, že na preplatenie treba zmluvného. Autorka píše, že nemá zmluvného s všzp. Takže nikde nič nevybaví, ani na pobočke, ani v aplikácii..

ekira1
15. júl 2025
@rozculena

@ekira1 chodila som k nezmluvnému a poisťovňa mi preplatila 80% toho,čo by preplatila zmluvnému,cca 27 eur na jeden zub

@rozculena ak nezabudnem kuknem i ja. Ja som si nejaký veľký rozdiel v sume nevšimla.

sweet20
15. júl 2025
@ekira1

@sweet20 veď jej sama zdieľaš, že na preplatenie treba zmluvného. Autorka píše, že nemá zmluvného s všzp. Takže nikde nič nevybaví, ani na pobočke, ani v aplikácii..

@ekira1 teraz som si vsimla, ze v komentari to pise... lebo nepise to v prispevku..

lesankavh
autor
15. júl 2025

Tak mám smolu,zubárka nemá zmluvu s poisťovňou 🫣to som nevedela 😖😖😖

rozculena
15. júl 2025
@lesankavh

Tak mám smolu,zubárka nemá zmluvu s poisťovňou 🫣to som nevedela 😖😖😖

@lesankavh veď si to písala
Včera o 16:36

knmmch
23. júl 2025

@lesankavh VšZP prepláca dentálnu hygienu, maximálne 40€ za jednu dentálnu hygienu, možné žiadať 2x ročne..

ekira1
23. júl 2025
@knmmch

@lesankavh VšZP prepláca dentálnu hygienu, maximálne 40€ za jednu dentálnu hygienu, možné žiadať 2x ročne..

@knmmch záleží od peňaženky, nie? Mini je 1x ročne, maxi 2x ročne.

Strana
z2