Preplatenie LBC cytológie vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni
Davali ste si niektora preplacat LBC cytologiu? Musi tam zapisat vykon aj labak? Lekar ma uz vsetko zapisane, no stale svieti, ze nevykazany vykon pri ziadosti.
Mne ten s doplatkom vždy VšZP preplatila, aj ked mi nechceli dať bloček ani, že načo, že aj tak nepreplatia. A vždy pre platili. Ale teda neviem, či nemusí byť Maxi Peňaženka.
No mne uz 2x nepreplatila poistovna..poistovna mi hovorila,ze lekar este asi nezapisal do databazy vysetrenie a sestricka mi tvrdila ,ze to robi kazdy mesiac..tak neviem kto klame...teraz som mala dalsie a uz to tak nenecham...iba 1x mi preplatila 3roky dozadu a od vtedy nic brrrr
ked myslis ten nadstandart, tak vzdy som si za to musela doplacat. preplacana je zakladna cytologia, ale nie tento typ
@balerina2025 je to jeden z benefitov, vies si to dat preplatit v penazenke maxi
No mne uz 2x nepreplatila poistovna..poistovna mi hovorila,ze lekar este asi nezapisal do databazy vysetrenie a sestricka mi tvrdila ,ze to robi kazdy mesiac..tak neviem kto klame...teraz som mala dalsie a uz to tak nenecham...iba 1x mi preplatila 3roky dozadu a od vtedy nic brrrr
@alenamihal myslim, ze to tiez mam teraz tak. Ako to budes riesit?
@balerina2025 je to jeden z benefitov, vies si to dat preplatit v penazenke maxi
@anonym_autor maxi nemam , ok tak pardon nevedela som
@alenamihal myslim, ze to tiez mam teraz tak. Ako to budes riesit?
@anonym_autor mne minuly rok preplatili,aj dcere,vyse mesiaca to trvalo
@anonym_autor mne minuly rok preplatili,aj dcere,vyse mesiaca to trvalo
@simisi vykazuje si vykon aj labak?
ja som s tymto mala taky problem, ze ked som nahrala do penazenky tuto uhradu zamietli mi to lebo ze nemam gyn preventivku, ze mam poslat doklad o preventivke. Ster mi robil pocas preventivky. Vykaslala som sa na to, a trvalo min mesiac,ak nie dva kym mi zasvietila urobena preventivka gyn so spatnym datumom. Ci sa poistovna k tomuto preplateniu vratila neviem, v tom case som mala vela ukonov na preplatenie aj detom a nemam prehlad co preslo a co nie. Ale myslim si ze by to mali preplatit, aspon cast.

ked myslis ten nadstandart, tak vzdy som si za to musela doplacat. preplacana je zakladna cytologia, ale nie tento typ