icon

Príde mi informácia o vyriešení škodovej udalosti?

5. jún 2025

Zdravím stala sa mi mala skodova udalost samozrejme som papierik dala za stierače a všetko sme vyriešili ešte koncom marca chcem sa spýtať aj mi príde poštou nejaka info od mojej poisťovne ze bolo už vyriešené alebo zlikvidovane ?

autor
5. jún 2025

Lebo ešte mi nič neprišlo a tak ma napadlo ci to chodí aj vinnikovi alebo to všetko už rieši len s poškodením a servisom ?

autor
5. jún 2025

Samozrejme týždeň po udalostia a spísani papierov sme mali obaja obhliadku a od vtedy sa mi už posilovňa neozvala ..

sweet20
5. jún 2025

Ktora poistovna

chrobak7
5. jún 2025

Niektoré poisťovne zvyknú vinníkovi, teda poistenému, poslať vyúčtovanie škdovej udalosti. Zároveň informujú poisteného, že v ďalšom poistnom období mu dvihnú poistné kvôli škodovej udalosti.

Mne na staršom aute zdvihli kvôli škodovej udalosti poistné zo 150 € na 230 € v ďalšom roku.

autor
6. jún 2025
@sweet20

Ktora poistovna

@sweet20 kooperativa

sasa1310
6. jún 2025

áno príde, ale neskôr, keď už bude mať poškodený uhradené všetky škody z tvojej poisťovne. Potom ti príde vyrozumenie v akej výške bola škoda

autor
6. jún 2025
@sasa1310

áno príde, ale neskôr, keď už bude mať poškodený uhradené všetky škody z tvojej poisťovne. Potom ti príde vyrozumenie v akej výške bola škoda

@sasa1310 a ked plánujem auto predaj tym pádom prepísať tak musím najskôr čakať pokiaľ bude ukončená udalost ?

ekira1
6. jún 2025
@sasa1310

@sasa1310 nič neprišlo a už to budú snáď I štyri roky. Dokonca ani poistné nezodvihli. Teda áno, o 3€ ročne, tak dvíhali I predtým. Tiež kooperativa, manželovi chalan prudko zabrzdil a manžel nedobrzdil a zozadu ho buchol. Policajti to dali za vinu manželovi, doteraz netušíme ani aká bola škoda.

autor
6. jún 2025
@ekira1

@sasa1310 nič neprišlo a už to budú snáď I štyri roky. Dokonca ani poistné nezodvihli. Teda áno, o 3€ ročne, tak dvíhali I predtým. Tiež kooperativa, manželovi chalan prudko zabrzdil a manžel nedobrzdil a zozadu ho buchol. Policajti to dali za vinu manželovi, doteraz netušíme ani aká bola škoda.

@ekira1 lebo už je tomu 3 mesiace od nahlásenie a poškodený písal ze už ma auto opravené už 15 mája a zatiaľ nič neprišlo .. tak ma napadlo ci budem nejako oboznámena

sasa1310
7. jún 2025
@ekira1

@ekira1 tak ja nemám kooperatívu, tú by som ani zadarmo nechcela. Ale generali a Allianz a vždy prišlo vyrozumenie