Príde mi informácia o vyriešení škodovej udalosti?
Zdravím stala sa mi mala skodova udalost samozrejme som papierik dala za stierače a všetko sme vyriešili ešte koncom marca chcem sa spýtať aj mi príde poštou nejaka info od mojej poisťovne ze bolo už vyriešené alebo zlikvidovane ?
Samozrejme týždeň po udalostia a spísani papierov sme mali obaja obhliadku a od vtedy sa mi už posilovňa neozvala ..
Ktora poistovna
Niektoré poisťovne zvyknú vinníkovi, teda poistenému, poslať vyúčtovanie škdovej udalosti. Zároveň informujú poisteného, že v ďalšom poistnom období mu dvihnú poistné kvôli škodovej udalosti.
Mne na staršom aute zdvihli kvôli škodovej udalosti poistné zo 150 € na 230 € v ďalšom roku.
áno príde, ale neskôr, keď už bude mať poškodený uhradené všetky škody z tvojej poisťovne. Potom ti príde vyrozumenie v akej výške bola škoda
áno príde, ale neskôr, keď už bude mať poškodený uhradené všetky škody z tvojej poisťovne. Potom ti príde vyrozumenie v akej výške bola škoda
@sasa1310 a ked plánujem auto predaj tym pádom prepísať tak musím najskôr čakať pokiaľ bude ukončená udalost ?
@sasa1310 nič neprišlo a už to budú snáď I štyri roky. Dokonca ani poistné nezodvihli. Teda áno, o 3€ ročne, tak dvíhali I predtým. Tiež kooperativa, manželovi chalan prudko zabrzdil a manžel nedobrzdil a zozadu ho buchol. Policajti to dali za vinu manželovi, doteraz netušíme ani aká bola škoda.
@sasa1310 nič neprišlo a už to budú snáď I štyri roky. Dokonca ani poistné nezodvihli. Teda áno, o 3€ ročne, tak dvíhali I predtým. Tiež kooperativa, manželovi chalan prudko zabrzdil a manžel nedobrzdil a zozadu ho buchol. Policajti to dali za vinu manželovi, doteraz netušíme ani aká bola škoda.
@ekira1 lebo už je tomu 3 mesiace od nahlásenie a poškodený písal ze už ma auto opravené už 15 mája a zatiaľ nič neprišlo .. tak ma napadlo ci budem nejako oboznámena
@ekira1 tak ja nemám kooperatívu, tú by som ani zadarmo nechcela. Ale generali a Allianz a vždy prišlo vyrozumenie

Lebo ešte mi nič neprišlo a tak ma napadlo ci to chodí aj vinnikovi alebo to všetko už rieši len s poškodením a servisom ?