Prišiel vám daňový index spoľahlivosti?
Ahoj prišiel teraz niekomu danovy index spolahlivosti?
@babushkaem manželovi dnes prišiel a pritom ho už dostal v roku 2022 a dnes mu prišiel zas.. ze ci to je celkové že každému to posielajú v januári
A nezmenilo sa nic u neho? Mozno len tak posielali na noci
@babushkaem no 2022 mu prisiel list spoľahlivý a teraz je tam že vysoko spolahlivy
Index danovej spolahlivosti sa prepocitava kazdy pol rok. Ak ma zmenu pride novy, ak nie plati povodny.
@decembrovciatko2015 podla mna toto je od roku 2022 take vacsie, lebo mi doslo ale hadam aj 30 pozdravom. takto hromadne mi prisli naposledy v tom 2022
@babushkaem prvy krat sme indexy zasielali v r.2022 to ich bolo najviac. Potom po pol roku sa menilo nazvoslovie "nespolahlivy" na "menej spolahlivy" to tiez bolo viac a od vtedy sa to drzi cca rovnako. Ja som napriklad poslala indexov zhruba rovnako ako minuly rok.
Prosím Vás je to do vlastných rúk? Manželovi dnes prišlo niečo z daňového a on je v Nemecku tak či to môže byť to.
ja som minuly rok dostala asi tri, teraz je to fakt taha na 30.. tak preto ma to prekvapilo
@pictbridge určite to lebo manželovi dnes tiež prišiel zlty lístok do schránky, úradná zásielka do vlastných rúk
@pictbridge pravdepodobne ano ale ista na 100% si byt nemozes. Na poste do bude 15 dni. Odporucam do buducna splnomocnenie na prevzatie na poste resp.aktivovat si pristupy na slovensko.sk a moze mu posta chodit do el.schranky a pozrie si to kdekolvek. Teraz sme zasielali aj vyzvy na uhradu nedoplatkov, priebezne pokuty ako vzniknu, vyzvy na podanie danovych priznani za minule roky v pripade zistenych nezrovnalosti..

U mojich klientov dosielc preco?