icon

Prišiel vám daňový index spoľahlivosti?

27. jan 2025

Ahoj prišiel teraz niekomu danovy index spolahlivosti?

babushkaem
27. jan 2025

U mojich klientov dosielc preco?

autor
27. jan 2025

@babushkaem manželovi dnes prišiel a pritom ho už dostal v roku 2022 a dnes mu prišiel zas.. ze ci to je celkové že každému to posielajú v januári

babushkaem
27. jan 2025

A nezmenilo sa nic u neho? Mozno len tak posielali na noci

autor
27. jan 2025

@babushkaem no 2022 mu prisiel list spoľahlivý a teraz je tam že vysoko spolahlivy

decembrovciatko2015
27. jan 2025

Index danovej spolahlivosti sa prepocitava kazdy pol rok. Ak ma zmenu pride novy, ak nie plati povodny.

babushkaem
27. jan 2025

@decembrovciatko2015 podla mna toto je od roku 2022 take vacsie, lebo mi doslo ale hadam aj 30 pozdravom. takto hromadne mi prisli naposledy v tom 2022

decembrovciatko2015
27. jan 2025

@babushkaem prvy krat sme indexy zasielali v r.2022 to ich bolo najviac. Potom po pol roku sa menilo nazvoslovie "nespolahlivy" na "menej spolahlivy" to tiez bolo viac a od vtedy sa to drzi cca rovnako. Ja som napriklad poslala indexov zhruba rovnako ako minuly rok.

pictbridge
27. jan 2025

Prosím Vás je to do vlastných rúk? Manželovi dnes prišlo niečo z daňového a on je v Nemecku tak či to môže byť to.

babushkaem
27. jan 2025

ja som minuly rok dostala asi tri, teraz je to fakt taha na 30.. tak preto ma to prekvapilo

autor
27. jan 2025

@pictbridge určite to lebo manželovi dnes tiež prišiel zlty lístok do schránky, úradná zásielka do vlastných rúk

decembrovciatko2015
27. jan 2025

@pictbridge pravdepodobne ano ale ista na 100% si byt nemozes. Na poste do bude 15 dni. Odporucam do buducna splnomocnenie na prevzatie na poste resp.aktivovat si pristupy na slovensko.sk a moze mu posta chodit do el.schranky a pozrie si to kdekolvek. Teraz sme zasielali aj vyzvy na uhradu nedoplatkov, priebezne pokuty ako vzniknu, vyzvy na podanie danovych priznani za minule roky v pripade zistenych nezrovnalosti..